MENIU

Un bărbat şi-a ucis soţia şi pe cei 2 copii minori, apoi a început să înjunghie oamenii la întâmplare pe stradă. Caz înfiorător în Franța

Un bărbat şi-a ucis soţia şi pe cei 2 copii minori, apoi a început să înjunghie oamenii pe stradă. Caz înfiorător în Franța

Scene șocante în Franța! Un bărbat cu un istoric de probleme psihiatrice şi-a înjunghiat mortal soţia şi pe cei doi copii mici ai lor. Ulterior, agresorul a rănit două persoane pe stradăIncidentul s-a petrecut, sâmbătă, la Mormant, un orăşel liniştit din regiunea Seine-et-Marne din apropierea Parisului. 

Bărbatul a fost arestat, sâmbătă, în jurul orei locale 6.30, de către un poliţist care se îndrepta spre serviciu, în timp ce suspectul ataca oamenii cu un cuţit pe străzile acestui oraş cu 5 000 de locuitori, situat la 60 de kilometri sud-est de Paris, relatează News.ro.

Un trecător a fost rănit la braţ şi altul la gât, ambele răni fiind „fără consecinţe grave”, a declarat pentru AFP Jean-Michel Bourlès, procurorul general.

După ce a fost arestat, bărbatul i-a mărturisit poliţistului că şi-a ucis soţia şi pe cei doi copii. Jandarmii au descoperit ulterior la domiciliul acestuia cele trei victime, partenera sa şi cei doi copii ai lor, în vârstă de 22 de luni şi, respectiv, 5 ani, toţi fiind ucişi prin înjunghiere.

Patronul platformei de socializare preferate de ruși, săltat de pe un aeroport de lângă Paris. Care sunt acuzațiile aduse fondatorului Telegram

Vârstele bărbatului şi ale partenerei sale nu au fost furnizate.

Din informațiile existente, suspectul nu avea antecedente penale, dar avea „antecedente psihiatrice”. El se află în prezent în spital pentru a se verifica dacă starea sa este compatibilă cu custodia poliţiei.

Evenimentele au avut loc într-un cartier muncitoresc al oraşului, într-un bloc de locuinţe sociale.

„Am auzit strigăte în jurul orei 3 sau 4 dimineaţa”, a declarat pentru AFP o vecină a cuplului. În jurul orei 7 dimineaţa, „mi-am scos câinele afară şi am văzut toată poliţia şi totul”, a povestit ea.

Ancheta a fost deschisă pentru omucidere intenţionată şi violenţă intenţionată cu o armă, potrivit procurorului general.