MENIU

ULTIMA DORINŢĂ a lui Aurelian Preda pe patul de moarte. Cutremurător!

<p>La Mănăstirea unde va fi &icirc;ngropat Aurelian Preda se &icirc;nt&acirc;mplă minuni! C&acirc;nd va fi &icirc;nmorm&acirc;ntat artistul</p>

Marţea trecută, la o clinică privată din Viena, Aurelian Preda a încetat din viaţă! Internat trei zile, pentru a se salva de un cancer nemilos, cântăreţul a pierdut lupta cu moartea la numai 47 de ani.

Surse de la spitalul austriac susţin că artistul a sperat totuşi până în ultima clipă că va supravieţui. "Le-a spus medicilor că este prea tânăr ca inima să nu îi mai bată! Se lupta şi să rămână în viaţă, chiar dacă specialiştii nu îi mai dădeau şanse, iar în ultima zi îl ţineau numai pe aparate. Însă, când starea lui s-a înrăutăţit, doctorii i-au explicat cum stau lucrurile cu adevărat şi l-au întrebat dacă doreşte să vadă pe cineva. Aurelian le-a răspuns, cu o voce scăzută, că ar vrea să fie de faţă, Ana Maria, alături de el! Atât", au dezvăluit persoane de la faţă locului, potrivit wowbiz.ro.

Aceleaşi surse spun că medicii au făcut şi demersuri în acest sens. "S-a pus problema să se închirieze un elicopeter pentru adolescentă. Ar fi costat 2500 de euro, două drumuri, în regim de urgenţă! Din păcate, Preda a murit şi totul s-a sistat", au conchis apropiaţii.

Mai multe articole despre:
muzică populară cântăreţ Aurelian Preda