MENIU

Twitter vrea să renunțe la limita de 140 de caractere per mesaj

Twitter analizează posibilitatea de a renunţa la limita de 140 de caractere per mesaj şi testează în această perioadă "Beyond 140" ("Dincolo de 140"), un produs ce permite publicarea unor mesaje lungi, ce ar putea fi lansat cu scopul de a creşte numărul de clienţi, în special în rândul companiilor, informează Mediafax.

"Am petrecut un anumit timp observând ceea ce fac oamenii pe Twitter... şi i-am văzut făcând capturi de ecran ale unor texte şi publicându-le apoi în mesajele de pe Twitter", a scris, marţi, Jack Dorsey, chief executive officer (CEO) al companiei Twitter, pe contul său personal de pe această reţea de socializare, informează site-ul Challenges.fr.

"Ce-ar fi dacă acest text ar deveni în cele din urmă un adevărat text?", a adăugat el într-un mesaj foarte lung care încearcă să anticipeze schimbările din viitor.

Twitter testează în această perioadă "Beyond 140", un produs ce permite publicarea de mesaje lungi, creat cu scopul de a creşte numărul de utilizatori, în special în rândul companiilor, a declarat pentru AFP o sursă care participă la acest proiect.

În mod concret, un mesaj ("tweet") va apărea pe fluxul de informaţii tot cu 140 de caractere, dar, atunci când utilizatorul va face clic pe el va putea să vizualizeze integralitatea textului, a cărui lungime ar putea ajunge până la 10.000 de caractere, a relatat aceeaşi sursă, care a dorit să îşi păstreze anonimatul.

Acest produs ar putea fi lansat, potrivit acelei surse, spre sfârşitul primului trimestru din acest an.

Mai m ulte detalii pe mediafax.ro- http://www.mediafax.ro/cultura-media/twitter-analizeaza-posibilitatea-de-a-renunta-la-limita-de-140-de-caractere-per-mesaj-14956479

 

Mai multe articole despre:
null