MENIU

Tăriceanu, făcut praf de un "ministru ALDE". Cine e vinovat de scorul de 4% de la alegeri

Tariceanu, acuzat de "erorile personale"

Grațiela Gavrilescu, propunerea premierului Viorica Dăncilă pentru Ministerul Mediului, a lansat o serie de "săgeți otrăvite" la adresa liderului ALDE. Gavrilescu face referire la "erorile personale" ale lui Călin Popescu Tăriceanu și spune că nu din cauza membrilor obișnuiți ai ALDE partidul a obținut doar 4% la alegerile europarlamentare.

Grațiela Gavrilescu atrage atenția că ALDE trece printr-un "moment crucial" și îi reproșează voalat lui Tăriceanu că face "greșeli personale" deoarece nu se consultă cu membrii de partid.

Fostul ministru al Mediului, propus și acum de Dăncilă pentru preluarea portofoliului, precizează că s-a consultat în organizația județeană și va ține cont de mesajul primit de la membrii ALDE.

"Este un moment crucial pentru ALDE! Nu avem voie să mai facem greșeli personale! Și, ca să nu greșim, trebuie să ne consultăm cu membrii și aleșii noștri, cu simpatizanții, pentru că de la ei a venit forța ALDE!
Lor trebuie să le cerem părerea!
Lor trebuie să le dăm socoteală!
Datorită lor ALDE a crescut, incredibil de repede, și a ajuns partid parlamentar și la guvernare.
Și NU din cauza lor, la europarlamentare, ALDE a obținut doar 4%!
În consecință, am procedat, ca întotdeauna: am discutat aceste probleme în organizația mea și voi ține cont de tot ceea ce mi s-a spus.
Sper ca vocea colegilor mei să se facă auzită și la București și să acopere zgomotul de fond, generat de neprietenii ALDE, partid pentru care noi muncim atât de mult!", a scris Grațiela Gavrilescu pe pagina personală de Facebook.

E război în ALDE după propunerile de miniștri făcute de Viorica Dăncilă. Călin Popescu Tăriceanu spune că cei care au acceptat propunerea premierului sunt niște mușterii și că Dăncilă a ales calea războiului pentru a destructura partidul.

Și Alexandru Băișanu, propus ca ministru pentru relația cu Parlamentul, și-a amenințat liderul de partid că va da ALDE în judecată dacă se va decide excluderea sa, după ce Tăriceanu a spus că miniștrii vor pierde susținerea politică.

Biroului Politic Teritorial ALDE Prahova a adoptat, miercuri, o rezoluţie prin care susţine obţinerea unui nou mandat de viceprim-ministru şi de ministru al Mediului de către preşedintele organizaţiei, Graţiela Gavrilescu.

Rezoluţia a fost adoptată în unanimitate şi mai prevede că organizaţia judeţeană îşi exprimă dezacordul faţă de excluderea din partid a senatorului de Prahova, Teodor Meleşcanu, şi sprijină demersurile sale în calitate de nou preşedinte al Senatului.

Mai multe articole despre:
grațiela gavrilescu