MENIU

Scandalul de la Jocurile Olimpice. Leonard Doroftei și Mitică Dragomir explică depunctarea gimnastei românce

Scandalul de la Jocurile Olimpice. Leonard Doroftei și Mitică Dragomir explică depunctarea gimnastei românce

În scandalul jafului de la Olimpiadă intervin și Leonard Doroftei, dar și Mitică Dragomir. În exclusivitate la Realitatea Plus, aceștia s-au revoltat și spun că sportivii pot rămâne toate viața cu durerea depunctării mincinoase. 

„Supărarea este doar pe moment, doar că intervine mândria aia: am fost mai bun ca el. Și te face un pic să poți respira, că altfel te-ai îmbolnăvi de supărare. Sunt unii care au renunțat la sport, sunt unii care rămân cu urmări pentru tot restul vieții pentru o depunctare greșită. Și să muncești 4 ani și să ai o decizie greșită, e dureros”, a spus Leonard Doroftei.

„Faptul că nu se duce acolo este un mare semnal dat comitetului olimpic și întregii lumi. O țară mică, neînsemnată, colonie, nu admite să fie batjocorită. Dacă depășea linia da, dar dacă n-au depășit nimic și exercitiul a fost aproape perfect, eu spun că merita argintul. Dar în situația asta, oameni buni, nu are nimeni ce să mai facă, degeaba a intervenit Nadia, degeaba intervine Ciolacu”, a spus Dumitru Dragomir.

Presa americană spulberă nedreptatea făcută gimnastei Sabrina Voinea. Trebuia să fie pe podum, N-A FOST GREȘEALĂ! - VIDEO

Mai multe articole despre:
scandal jocurile olimpice