MENIU

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Udrea, PRIMA REACŢIE după anunţarea rezultatelor

<p>Elena Udrea. Foto: Facebook</p>

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Candidatul PMP la prezidenţiale, Elena Udrea, a declarat că locul trei obţinut în primul tur al prezidenţialelor este o "ţină, un obiectiv" pe care consideră că l-a atins, deşi a avut "cea mai grea campanie din ultimii 25 ani".

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. "Le mulţumesc celor peste jumătate de milion de români care în această competiţie pentru preşedinţia României mi-au dat votul lor. Au făcut posibil astfel ca un candidat cu un partid mic, tânăr, nou, să ocupe locul 3 şi lucrul acesta în pofida unei campanii grelr pr care am avut-o de dus. Am avut cea mai grea campanie electorală din ultimii 25 de ani. Împtoriva mea au fost structuri politice mari, au fost strategii bine orchestrate puse în practică prin care s-a încercat scoatarea mea din conpetiţie şi în orice caz limitarea celor care au venit să voteze pentru mine luarea electoratului de la Elena Udrea pentru că de acest electorat avea nevoie atât candidatul PSD cât şi cel ACL. De aceea locul 3 în acest moment este o ţintă, un obiectiv pe care consider că ni l-am atins", a spus Udrea.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. EXIT POLL. Victor Ponta şi Klaus Iohannis se află pe primele două locuri după primul tur de scrutin al alegerilor prezidenţiale, arată datele EXIT-POLL-ului realizat pentru Realitatea TV. Bătălia pentru locul trei este acerbă, Elena Udrea, Călin Popescu Tăriceanu şi Monica Macovei fiind creditaţi fiecare cu câte 6%. Datele sunt valabile pentru ora 19.30. EXIT POLL REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014

VICTOR PONTA - 38.2%

KLAUS IOHANNIS - 32,1

ELENA UDREA - 6%

CĂLIN POPESCU TĂRICEANU - 6%

MONICA MACOVEI 6%

KELEMEN HUNOR - 4.3%

CORNELIU VADIM TUDOR - 2,2%

DAN DIACONESCU - 1.9%

TEODOR MELEȘCANU - 1.3%