MENIU

Replica UIMITOARE cu care un milionar seducea femeile: 4 cuvinte şi 100% rezultate

O femeie susţine că a fost sedusă de un fost muncitor devenit milionar după ce a câştigat 41 de milioane de lire sterline la loto cu o singură replică, formată din patru cuvinte, într-un bar pe care aceasta îl deţinea, într-o staţiune din Spania. 

Fostul zidar Gareth Bull a reuşit să seducă o femeie de 48 de ani, mama a patru copii, într-un bar, folosind replica "Caută-mă pe Google" şi, spune Donna Desporte, a avut efect. 

Milionarul şi cucerirea sa s-au bucurat de o idilă de 9 luni, care s-a sfârşit cu bărbatul ignorând-o şi evitând-o, aşa că femeia a decis să facă publică toată povestea, scrie The Sunday Mirror.

Gareth Bull, care s-a separat de soţia alături de care a câştigat la loto, şi-a dus noua iubită, cu trei ani mai în vârstă ca el, în vacanţe exotice, dar şi la lupte celebre şi la Premiile BAFTA.

Când a câştigat la loto, în 2012, Bull şi soţia sa, Catherine, susţineau că sunt, probabil "cei mai plicticoşi multimilionari", pentru că ea mergea la coafor de două ori pe an şi marea sa rugăminte pentru soţul său a fost, după ce au câştigat, să îi cumpere un covor pentru dormitorul casei pe care bărbatul -zidar de meserie- o construise. Cei doi şi-au cumpărat, însă, mai multe proprietăţi imobiliare în Marea Britanie şi Tenerife.

Mai multe articole despre:
0 milionar soţie iubita gareth bull