MENIU

Raed Arafat, reacție cu protestatarii la ușă - Înregistrare ȘOCANTĂ: interesele din spatele protestelor

Raed Arafat - Șeful DSU

Președintele DSU Raed Arafat a făcut anunț important referitor la atacurile nefondate spune el, aduse de președintele Federației Naționale Sindicală ”Ambulanța” din România, Gheorghe Chiș. Totul vine după ce Chiș a transmis o înregistrare audio șocantă care arată că în spatele protestelor față de investițiile din sănătate sunt interese mari. 

„Înregistrarea arată foarte bine cum se încearcă planificarea și manipularea populației prin planificarea de acțiuni de manipulare. Dacă vedem numărul de ambulanțe care s-au livrat în ultimii 4 ani s-a zis că în ultimii 3 ani nu s-a livrat nicio ambulanță, asta spune federația sindicală a ambulanțelor și nu este adevărat, inclusiv în ultimii 3 ani s-au livrat, iar dacă luam cei 4 ani, serviciile de ambulanță au beneficiat de 821 de ambulanțe.

Să spunem că au fost servicii de ambulanță sabotate și că n-au primit ambulanțe este cel puțin un lucru denigrator și fals la adresa departamentului pentru situații de urgență.

Noi, acum, în următoarea perioadă avem în plan achiziția a 1200 de ambulanțe din nou care majoritatea merg la serviciile de ambulanță”, a spus Raed Arafat, marți.

Reacția șefului DSU Raed Arafat vine după o înregistrare audio în care șeful sindicatului care organizează protestul cere să fie scoase din garaje ambulanțele distruse.

Arafat este vizat de un protest al Federația Sindicală Ambulanța, sindicat ai cărui lideri s-au întâlnit în perioada anterioară cu ministrul Sănătății, Alexandru Rafila.

Proteste, marți, în Capitală - Peste 1.000 de oameni sunt așteptați în Piața Revoluției - Care sunt revendicările

Mai multe articole despre:
arafat protest ambulanta