MENIU

PSD, atac murdar: PNL pune în pericol relația cu SUA - Opoziție la vârful puterii

PSD, atac murdar

PSD continuă cu atacurile la adresa liberaLilor! Într-o nouă postare, social-democrații se adresează ambasadorului României în SUA căruia îi reproșează că fratele său, deputatul liberal Alexandru Muraru pune în pericol relațiile țării noastre cu Statele Unite.

„Oare ce părere are ambasadorul României în SUA, Andrei Muraru, că fratele său Alexandru Muraru minte cu nesimțire și pune în pericol relațiile țării noastre cu Statele Unite?! Să protejezi doi penali care au pierdut șirul dosarelor, Chirica și Alexe, este treaba lui Muraru și a PNL. Îi vor judeca cetățenii! Dar să minți cu nerușinare în relațiile cu partenerii strategici ai României este cu totul altceva! Dl. Muraru trebuie să înțeleagă că există o linie roșie chiar și în materie de nesimțire. Dânsul a depășit-o demult. Iar comportamentul său abject face rău atât României, cât și ambasadorului țării noastre în SUA! Întâmplător sau nu, chiar fratele său!”, arată PSD pe Facebook.

Întregul scandal PSD-PNL ar fi izbucnit după ce membrii PSD ar fi fost excluși de pe lista unui eveniment important al Ambasadei SUA.

Potrivit Dezvăluirea, Ambasada SUA e exclus întreaga organizație PSD Iași de pe lista de invitați a ceremoniei de celebrare a 25 de ani de Parteneriat Strategic România - Statele Unite ale Americii. Informația a fost ulterior negată de social democrați. 

Mai multe articole despre:
pnl psd ambasador