MENIU

Polițist din Sibiu, rănit în timp ce urmărea un șofer beat

Polițist rănit în urma unei urmăriri în trafic. Foto/Inquam

Un polițist în vârstă de 35 de ani, din Sibiu, a fost rănit după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu cea a unui șofer în urmărirea căreia pornise.

Un poliţist a fost rănit duminică dimineaţă, 13 octombrie, în urma unui accident produs în timpul urmăririi unui autoturism, două autospeciale de poliţie fiind avariate, informează IPJ Sibiu.

Şoferul urmărit, un bărbat de 35 de ani, era băut.

”În această dimineaţă, în jurul orei 7,30, un şofer urmărit în trafic de către poliţiştii sibieni a intrat în coliziune cu două autospeciale de poliţie, rezultând vătămarea corporală uşoară a unui dintre poliţiştii rutieri, precum şi avarierea a două autospeciale de poliţie”, arată sursa citată.

În fapt, în cursul nopţii, poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Agnita au dat în consemn un autoturism care nu a oprit la semnalul regulamentar al poliţiştilor şi s-a sustras astfel controlului.

”În cursul dimineţii, autoturismul ale cărui semnalmente au fost comunicate tuturor echipajelor de poliţie din teren a fost observat pe DJ 106 Daia - Sibiu, astfel că la ieşirea din municipiul Sibiu spre Daia două echipaje ale Biroului Rutier Sibiu au încercat să îl oprească. Şoferul a refuzat să oprească şi a lovit cele două autospeciale de poliţie, după care şi-a continuat deplasarea spre str. Podului. Pe str. Frasinului, alte echipaje de poliţie dirijate la faţa locului au reuşit blocarea autoturismului”, precizează poliţiştii.

În autoturism a fost identificat conducătorul auto, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, domiciliat în Vurpăr, precum şi alţi doi pasageri, dintre care unul minor.

 
 

Şoferul a fost testat cu aparatele din dotare (etilometru şi drugtest), rezultatul indicat de aparatul etilometru fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma accidentului rutier, un poliţist din cadrul Biroului Rutier Sibiu a suferit vătămări corporale uşoare, fiind transportat la spital, conştient.

Cercetările la faţa locului continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor de fapt şi luarea măsurilor în consecinţă.

Mai multe articole despre:
politist ranit sibiu sofer beat sibiu