MENIU

A murit bărbatul de 37 de ani care s-a împușcat cu pistolul în cap la un poligon din Timișoara

Bărbatul era de ieri internat la secția ATI a Spitalului Județean Timișoara. Foto/Profimedia

Bărbatul de 37 de ani care s-a împușcat, cu un pistol Glock, într-un poligon din Timişoara a decedat. Acesta era internat de vineri seară la secția de terapie intensivă a Spitalului Județean de Urgență Timișoara. Medicii, din păcate, nu l-au putut salva.

Bărbatul de 37 de ani care s-a împuşcat, cu un pistol Glock, într-un poligon din Timişoara a decedat. A fost internat de urgență la secția ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă, însă medicii nu l-au mai putut salva.

Bărbatul a decedat noaptea trecută. Vineri seară, în poligon, el a tras două gloanţe în ţintă, însă pe cel de-al treilea, la nivelul capului.

Un bărbat s-a ÎMPUȘCAT în cap, pe un poligon din Timișoara. Martorii șocați spun că și-a pus pistolul la tâmplă și a tras

Medicii care au ajuns la fața locului l-au găsit cu semne de viaţă, însă prognosticul a fost rezervat la internare. În ciuda eforturilor medicilor de a-l salva, bărbatul a decedat pe patul de spital.

Potrivit sursei citate, bărbatul își pierduse de curând tatăl și suferea de depresie.

Poliţiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și uz de armă fără drept şi continuă cercetările.