MENIU

Pisică din Sibiu, găsită de stăpâni după mai bine de 5 ani de la dispariție: „Miracolele există!”

Maya și stăpâna sa, revedere după 5 ani. Foto/turnulsfatului.ro

După mai bine de 5 ani de la dispariție, o familie din Sibiu și-a regăsit pisica. Aceasta a fost lovită de o mașină pe stradă, iar de acolo a ajuns la un cabinet veterinar, unde angajații i-au anunțat pe stăpâni.

Maya are peste 10 ani, iar în urmă cu cinci ani a fost pierdută în zona Lazaret. Pisica a fost găsită lovită, pe strada Abatorului, la începutul acestei săptămâni. Persoana care a găsit-o a luat legătura cu Asociația Animal Life care a îndrumat-o sa meargă în regim de urgență la clinica veterinara.

Voluntarii asociației au bănuit de la început că este o pisică cu stăpân, fapt confirmat de radiografiile care au scos la iveală că pisica fusese operată anterior. Revederea emoționantă dintre stăpână și pisică a avut loc la cabinetul veterinar.

„Am postat pisicuța și am fost contactați de stăpâni care au mers la cabinetul veterinar, unde s-au regăsit după cinci ani, în care stăpâna spune că mereu a simțit ca ea trăiește, doar că nu au reușit să o găsească.

Persoana care a găsit-o și ne-a contactat este o mare iubitoare de animale cu care am colaborat pentru mai multe cazuri urgente cu pisicuțe în nevoie. Datorită ei și a postării pisicuța e acum acasă. Atât pisica, cât și stăpânii sunt foarte fericiți! Maya își poate petrece bătrânețea liniștită acasă, fiind o pisică senioară. A fost o supraviețuitoare”, au transmis cei de la Animal Life.

„Miracolele există” 

Stăpâna Mayei a mulțumit printr-un comentariu la postare celei care a găsit pisica, dar și asociației.

„Mulțumesc si eu Ioanei pentru că a dus-o la veterinar. Datorită ei și anunțului postat de Animal Life Sibiu Maya a ajuns ACASĂ. Prima dată am fost șocată, dar iată că, miracolele există. Deși încercam să mă obișnuiesc cu gândul că Maya nu mai este fizic printre noi, niciodată n-am simțit asta… drept dovadă, reîntoarcerea ei. Niciodată să nu vă pierdeți speranța, indiferent că au trecut cinci zile, cinci luni sau chiar cinci ani”, a transmis aceasta.

SURSA