MENIU

Nou termen în dosarul lui Liviu Dragnea în care a dat în judecată Inspecția Judiciară

Curtea de Apel București a stabilit termen de judecată pe 6 noiembrie în dosarul lui Liviu Dragnea în care fostul președinte al PSD a dat în judecată Inspecția Judiciară pentru anularea unei rezoluții de cercetare a procurorului care instrumentează dosarul Tel Drum.

Din penitenciar, Liviu Dragnea a dat în judecată Inspecția Judiciară pentru anularea unei rezoluții prin care a fost clasată o plângere ce vizează activitatea procurorului DNA Alexandra Lăncrănjan.

Inspectorii care au analizat plângerea lui Liviu Dragnea au ajuns la concluzia că nu există indicii privind săvârşirea unei abateri disciplinare, prin urmare a fost dată soluţia de clasare, contestată acum de fostul lider PSD.

Dragnea este cercetat de DNA în dosarul „Tel Drum”, fiind acuzat de constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte. Faptele ar fi fost comise în perioada în care Liviu Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Din dosarul aflat în atenția DNA ar putea rezulta o nouă condamnare pentru Dragnea, bazată pe afacerile necurate din interiorul societății de drumuri Teldrum. Dosarul este în curs de cercetare, procurorul urmând să dea o soluție în acest caz până la sfârșitul anului.

Mai multe articole despre:
null