MENIU

Scandalul DROGURILOR din Albania: Opoziția cere AUDIEREA lui Edi Rama în Parlament, pe 4 iulie. Coldea, implicat!

Scandalul DROGURILOR din Albania: Opoziția cere AUDIEREA lui Edi Rama în Parlament, pe 4 iulie. Coldea implicat! / Captură video

Scandalul drogurilor din Albania, ce îl are în centru pe Florian Coldea, cutremură parlamente întregi! După apariția informațiilor legate de mafia cocainei, opoziția din Albania cere audierea premierului în Parlament pe 4 iulie! Politicienii cer ca premierul Edi Rama să fie obligat să dea explicații oficiale despre relația sa cu fostul număr 2 din serviciile române, și mai exact despre ce tip de consultanță este vorba. 

Presa albaneză a prezentat textul integral al interpelării, în care, pe lângă numele lui Coldea, mai apare și cel al Marinei Pandarov, șefa rețelei „M.” care se ocupă cu trafic de droguri și controlează o rețea de escorte din București.

După apariție documentului, Partidul Democrat din Albania, cel mai mare din opoziție, a decis într-o ședință depunerea în Parlament a unei audieri în regim de urgență prin care premierul Edi Rama să fie obligat să dea explicații oficiale. Termenul avansat pentru prezența lui Rama în Parlament fiind 4 iulie.

Statul mafiot coordonat de Edi Rama, luat la ochi de americani! Premierul consiliat de Coldea, complice în mafia drogurilor

Informațiile legate de implicarea lui Florian Coldea în mafia drogurilor au fost făcute publice de fostul șef de Guvern, Sari Berisha, aflat în arest la domiciliu, de la fereastra locuinței sale.

"Pe scenă apare și românul McGonigal, generalul serviciilor secrete românești care s-a ocupat de Sinaloa, cel mai periculos clan mafiot din lume cu legături albaneze. Generalul Coldea, prieten apropiat al lui Taulant Balla și al lui Edi Rama, mediator în crimele lor", a declarat fostul premier albanez Sari Berisha.

Interviu EXCLUSIV realizat de Liviu Alexa cu fostul premier albanez Sali Berisha: "Coldea ar trebui investigat, mai ales pentru legăturile cu traficanții de droguri!” - VIDEO

Florian Coldea ar fi fost contractat pentru a fi consilierul actualului premier albanez Edi Rama. Pentru consultanța oferită, generalul român ar fi primit lunar suma de 7.000 de euro.

Presa de la Tirana a prezentat pe larg cazul privind legăturile dintre actualul premier, Coldea și cel mai mare cartel de droguri. Cocaina ar fi fost adusă din Mexic, pe filiera cartelului Sinaloa, controlat de El Chapo. Drogurile ajungeau în Albania în cantități mari și apoi ar fi ajuns la București pe o rută secretă. 

Dosarul Generalilor, rețeaua București-Berlin-Tirana. Daniel Walther, trezorierul partidului lui Merkel, legături la vârful statului român