MENIU

Horoscopul zilei, miercuri, 9 octombrie 2024. Jupiter își începe mișcarea retrogradă, iar 4 zodii se smulg de sub jugul destinului

Horoscopul zilei, miercuri, 9 octombrie 2024

Miercuri, 9 octombrie 2024, Universul ne oferă o ocazie perfectă pentru reflecție și reexaminare, deoarece Jupiter își începe mișcarea retrogradă, aducând cu sine oportunități de introspecție profundă și de reevaluare a valorilor personale. Această perioadă astrală va influența în mod special patru zodii, care se vor simți cu adevărat eliberate și vor reuși să se smulgă de sub jugul destinului, regăsindu-și autonomia și puterea de a-și schimba cursul vieții. În aceste momente de transformare cosmică, este important să fim atenți la semnalele pe care le primim din jur, deoarece astrele ne îndrumă către decizii care ne pot modela viitorul. 

Dacă ți se părea că nu erau îndeajuns de multe retrograde pe firmamentul astrologic, pregătește-te pentru încă unul: Jupiter își începe mișcarea inversă în Gemeni. Pentru că e vorba despre planeta norocului și, în plus, departe o planetă cu o mișcare destul de înceată, nu se vor simți repercusiuni serioase, ca la Mercur, doar o scădere a oportunităților prezente.

Pe de altă parte, acum poți lucra la bagajul karmic și poți să îți intensifici conexiunea spirituală. Totodată, ne conectăm mai ușor la energiile subtile din jurul nostru.

Tot în horoscopul de mâine, 9 octombrie 2024, Luna intră în Capricorn. Acum focusul trebuie să fie pe asumarea responsabilităților, pe organizare și pe dezvoltare.

Berbec

Nu ești niciodată lăsat/ă fără replică, ceea ce e desigur un lucru bun, dar chiar trebuie să spui tot ce îți trece prin cap, și, mai rău, oricui? Poate că ar trebui să selectezi cu mai multă grijă urechile care îți percep mesajul. Uneori, o simplă analiză sau structurare a discursului pe care ai de gând să îl livrezi poate să te salveze de multe probleme. Jupiter retrograd vine cu aceste lecții.

Taur

Cu Jupiter retrograd în a doua ta casă, cea a finanțelor, e cazul să repui stăpânire pe acel card de cumpărături. Nu, nu el te controlează pe tine, ci invers – chiar dacă asta înseamnă să-l lași acasă de câte ori pleci la shopping. Pe de altă parte, nici nu trăi ca un călugăr, delegă o sumă pe care să o rezervi micilor tale plăceri, căci altfel crește riscul de achiziții nechibzuite.

Gemeni

Horoscopul de mâine aduce o pauză binemeritată. Cu Jupiter în semnul tău, ai crescut cât alții în zece ani, așa că acum poți să te și odihnești. Mai ales dacă în ultima vreme te-ai comportat ca un superstar, e cazul să îți acorzi aceleași pauze revigorante pe care le iau vedetele care se respectă. Profită de acest timp ca să analizezi cât de departe ai ajuns și să corectezi cursul dacă e nevoie.

Horoscop special: 4 zodii își reevaluează prioritățile în viață toamna aceasta. Este anotimpul schimbării destinului pentru ele

Rac

Sperăm să ai ceva bani puși deoparte, fiindcă contextul astrologic e prielnic acum pentru o binemeritată pauză. Hai, rezervă acea vacanță pe o insulă exotică, acolo unde să scapi de frigul toamnei și unde singura ta preocupare să fie cum să obții un bronz cât mai arămiu (și mai sănătos!). Dacă nu ai cu ce, găsește totuși modalități de a-ți elibera programul zilnic. Și o vacanță acasă face minuni!

Leu

E minunat să te înconjuri de compania tuturor acelor prieteni noi, dar amintește-ți și de vechea ta gașcă care ți-a fost alături la bine și la greu. Prea multe grupuri, prea mulți prieteni? De ce nu încerci să le faci cunoștință? Poți avea surpriza că se înțeleg de minune și că astfel ești mai aproape de visul tău de a avea un cerc complet în jurul personalității tale strălucitoare.

Fecioară

Horoscopul de mâine apasă butonul de pauză în carieră. Dacă programul tău a fost supraîncărcat, taie crunt din activități. Pentru că vorbim totuși de un retrograd, asigură-te că cei care se ocupă de aceste sarcini sunt capabili să le ducă la bun sfârșit la standardele clienților sau ale superiorului tău. Tot acum poate veni și o ofertă promițătoare din partea unui fost coleg.

Ce trebuie să faci ca să fii fericită, în funcție de zodia ta

Balanță

Jupiter își începe de mâine retrogradul în a noua ta casă, cea a călătoriilor, a studiului și proiectelor mari, intelectuale. A fost entuziasmant să crești, să descoperi noi fațete ale personalității tale cât evoluai din toate punctele de vedere, nu? Dar să știi că acest ritm nu poate fi menținut pe termen lung, așa că acum e timpul pentru o pauză. Care dintre acele proiecte nu te reprezintă totuși?

Scorpion

Ia temperatura celor mai dragi relații ale tale cu Jupiter retrograd în a opta casă, a intimității. Se poate ca mercurul să fi coborât dramatic în termometre, dar asta nu înseamnă că nu va crește la loc. Totul e să îți dorești să continui, iar dincolo de atracția animalică să mai existe ceva. Acest factor îl va multiplica Jupiter, adăugând suflet conexiunii.

Săgetător

Aruncă o privire asupra parteneriatelor tale. Tu ești „omul oamenilor”, așa că adesea accepți să tractezi spre succes și alte persoane, mai puțin încrezătoare, dar asta nu ar trebui să însemne să îți așezi voluntar un jug pe umeri ca să contribui la reușita legăturilor. Fie că sunt platonice, amoroase sau sentimentale, e nevoie de echilibru.

Horoscop special: Marele benefic Jupiter intră în retrograd în Gemeni din 9 octombrie și schimbă din temelii viața fiecărei zodii

Capricorn

Stresul e inamicul public numărul 1 pentru tine în aceste momente. Cu Jupiter retrograd în casa sănătății, este timpul să încerci să te relaxezi, the sfătuiesc astrologii DivaHair. Ți-ai aglomerat lista zilnică de activități și programul de sarcini câte și mai câte, dar ce faci cu nevoia de odihnă? Dacă nu îți mai vezi capul de treburi, fii nemilos/oasă, taie în carne vie până ce îți asiguri și prilejuri de revitalizare.

Vărsător

Conform astrelor, horoscopul de mâine e prilej pentru a reîncepe să lucrezi în culise. Ai adorat să fii pe scenă, ai savurat fiecare aplauze, dar acum trebuie să îți iei o clipă de pauză de la atenția generală. Repetă-ți discursul, probează garderoba, mai cizelează recuzita, colaborând poate cu un mentor sau urmând un curs care să facă în așa fel încât să revii și mai strălucitor/are.

Pești

Cu Jupiter în a patra ta casă, accentul e pus pe cămin... sau nu! Dacă ai petrecut prea mult timp între patru pereți, acest retrograd poate deschide orizonturi mai îndepărtate. Este cu precădere o perioadă extrem de încărcată din punct de vedere emoțional, în care să lucrezi la fundațiile tale, la dezvoltarea personală sau la înțelegerea rădăcinilor.

Horoscop special: 11 octombrie – 19 noiembrie 2024 Pluto intră în Capricorn și pune punct unui capitol din viața noastră