MENIU

Ședință de urgență la PNL: Liberalii discută strategia după ruperea coaliției cu PSD

Ședință de urgență la PNL: Liberalii discută strategia după ruperea coaliției cu PSD

Liberalii au hotărât: rup coaliția cu PSD, dar nu ies de la guvernare. Concluzia vine după o ședință care a durat mai multe ore, la sediul PNL. În tot acest timp, încă de la anunțul oficial al lui Ciucă despre divorțul de Ciolacu, social democrații au sărit la atac și i-au acuzat pe liberali de crize de personalitate și delir verbal. 

Miercuri dimineață, Partidul Național Liberal (PNL) a convocat o ședință a conducerii extinse pentru a discuta următorii pași după decizia de a rupe coaliția de guvernare cu Partidul Social Democrat (PSD). Întâlnirea vine pe fondul unor tensiuni crescânde între cele două formațiuni politice, care au culminat cu această despărțire politică semnificativă.

Liberalii se vor reuni pentru a stabili o nouă strategie politică și pentru a analiza anumite scenarii. În cadrul ședinței, se așteaptă ca liderii PNL să discute despre viitoarele alianțe politice, posibilele măsuri legislative pe care partidul le va susține în opoziție, dar și despre strategia de comunicare publică în perioada care urmează.

Printre temele importante care vor fi abordate se numără și modul în care partidul își va repoziționa imaginea în fața electoratului, precum și planul pentru următoarele alegeri. O eventuală realiniere a PNL cu alte forțe politice din opoziție sunt printre scenariile care ar putea fi analizate de liderii liberali.

Nicolae Ciucă o invită pe Elena Lasconi la discuții, la partid, după despărțirea de PSD: „Anunță moțiune din mașină”

Nicolae Ciucă a transmis, marți seara, un mesaj pentru cei de la USR după ce Elena Lasconi i-a invitat pe liberali să spusțină o moțiune de cenzură împotriva PSD.

„Îi invit pe doamna Lasconi și pe reprezentanții USR la sediul Partidului Național Liberal pentru a discuta despre viitorul țării”, a tranmsis Nicolae Ciucă.
 
Mai multe articole despre:
sedinta pnl