MENIU

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iunie. Săptămâna revelațiilor în plan amoros. Patru zodii își vor da seama cine este alesul

Horoscopul dragostei, săptămâna 24 - 30 iunie

În acestă perioadă, zodiile au șansa să trăiască povești de iubire într-o feerie cum doar în basme există! Ca de obicei, relațiile lor vor fi influențate și acum de evenimentele astrale. Partea bună este că multe persoane vor avea ocazia să simtă fiorii iubirii și să își dea seama lângă cine vor să își petreacă restul zilelor.

Pe 24 iunie, Luna se va afla în Vărsător și va forma un trigon cu Jupiter în Gemeni. În acestă zi, oportunitățile ce apar la capitolul iubire sunt nenumărate pentru nativii singuri. Dacă știu să profite de șansele ce li se dau, pot să pună bazele unor relații sudate și extrem de pasionale.

Următoarea dată importantă pentru îndrăgostiți este 26 iunie, ziua în care Mercur în Rac formează un trigon cu Saturn în Pești. Pentru că sensibilitatea atinge cote maxime, cuplurile își vor face planuri de viitor și chiar vor începe să le pună în aplicare. Este un moment magic, în care dragostea se îmbină cu speranța și încrederea. Tot în această zi, Luna intră în Pești, ceea ce înseamnă că fanteziile se pot multiplica rapid, dându-le semnelor zodiacale aripi să zboare către iubiri fără sfârșit.

Pe 29 iunie, Venus în Rac formează un sextil cu Marte în Taur, contribuind la sudarea legăturilor amoroase. Din păcate, în aceeași zi, cuplurile cu probleme vor fi din nou zdruncinate de energiile unui eveniment astral extrem de puternic. Este vorba despre retrogradarea lui Saturn. Acesta își va începe mișcarea în sens invers în constelația Peștilor, aducând trecutul în prezent și stârnind amintiri neplăcute. De aceea, multe relații pot ajunge în impas dacă unul dintre parteneri nu lasă la ușă bagajul karmic pe care îl poartă în suflet.

Finalul de săptămână va fi complicat, dar totul se poate rezolva dacă îndrăgostiții știu cum să se bucure unul de celălalt și să lupte pentru ceea ce au construit împreună.

Incepe sezonul Racului 2024. Schimbările de trupe pe harta astrală, pentru fiecare zodie în parte

Cum stai cu dragostea în săptămâna 24 - 30 iunie, în funcție de semnul zodiacal

Berbec

Dacă ești singur/ă, acesta este momentul perfect pentru a programa întâlniri. În aceste zile, ai ocazia să cunoști persoane interesante și există șanse ca printre ele să se afle și jumătatea ta. În cazul în care ai deja pereche, trebuie să iei în calcul o schimbare în dinamica relației voastre.

Taur

Iubirea ta atinge punctul culminant în această săptămână, când energiile astrale îți vor face inima să bată cu putere în fața jumătății tale. Ar trebui să spui ce simți și să nu îți mai ascunzi sentimentele, mai ales dacă vrei o relație serioasă și sănătoasă.

Gemeni

În ultima vreme te-ai simțit singur/ă în doi? Dacă da, a venit momentul să iei atitudine și să porți o discuție deschisă cu partenerul/a. În aceste zile, puteți reaprinde flacăra iubirii dacă mai simțiți ceva unul pentru celălalt.

Femeile din zodiac care devin mai frumoase după 30 de ani. Ele sunt răsfățatele astrelor în lupta cu timpul

Rac

Dacă nu ți-ai rezolvat neînțelegerile cu un/o fost/ă partener/ă, s-ar putea să ai probleme în relația actuală. Trecutul va da năvală peste tine și îți va îngreuna construcția la care lucrezi în prezent, alături de sufletul pereche. Ai grijă cum gestionezi situația!

Leu

Astrele îți recomandă să îți faci ordine în viață înainte de a-ți pune inima pe tavă în fața unei persoane. Decât să o sperii cu problemele tale, mai bine rezolvi totul și intri în relație fără acea încărcătură emoțională care nu își are locul între tine și noua ta cucerire.

Fecioară

În această săptămână, înveți cum să colaborezi mai ușor cu partenerul/a, mai ales dacă trebuie să împărțiți și munca de la serviciu, nu doar viața personală. Ca să nu apară neînțelegeri, trebuie să îți cultivi răbdarea și să nu te grăbești în rostirea unor cuvinte ce pot răni.

3 zodii care dau cei mai multi psihopati. Simțul moralității le este străin și nu le pasă de victimele colaterale

Balanță

Agitația din ultima perioadă te-a făcut să fugi de iubire, însă aceste zile îți vor arăta cât de frumos este să te îndrăgostești din nou. Lasă-te dus/ă de fiorii iubirii și nu îți nega sentimentele, oricât de frivolă ți s-ar părea o relație amoroasă începută fulgerător.

Scorpion

Pasiunea și senzualitatea de care ai parte în săptămâna 24 - 30 iunie te vor da pe spate. S-ar putea să îți neglijezi obligațiile de la serviciu de dragul de a sta cu iubitul/a. Ai grijă să nu pierzi lucruri importante din cauza dorinței de a pune stăpânire pe viața persoanei de lângă tine.

Săgetător

Energiile acestor zile te vor încuraja să ai mai multă încredere în instinctul tău și să ții la distanță oamenii care nu îți inspiră încredere, scriu astrologii. Nu te vei simți singur/ă sau nefericit/ă dacă nu vei găsi nici de această dată o persoană potrivită. Știi de ce? Pentru că dragostea de sine îți este suficientă în această perioadă.

Solstițiul de vară 20 iunie 2024: Eveniment cum n-am mai avut de 228 de ani. Cum va schimba viața fiecărei zodii în parte

Capricorn

În această săptămână, vei face planuri de viitor cu partenerul/a și vei constata, cu bucurie, că priviți în aceeași direcție. Vei avea impresia că plutești printre nori! Bucuria ta va fi nemărginită, mai ales după ce multe dintre visuri încep să prindă contur.

Vărsător

Pe la jumătatea săptămânii s-ar putea să simți ceva nemulțumiri în legătură cu povestea de dragoste pe care o trăiești. Poți faci schimbările pe care ți le dorești, însă trebuie să ții cont și de preferințele celui/ei de lângă tine.

Pești

Vibrațiile Universului te ajută să îți echilibrezi emoțiile și să îți deschizi sufletul în fața jumătății tale. Te bucuri de o săptămână liniștită, în care toate dorințele din plan amoros ți se împlinesc într-o clipită.

Horoscopul săptămânii 24 - 30 iunie. Rebeliune pe harta astrală. Norocul va favoriza doar zodiile înțelepte