MENIU

eMAG Telefoane mobile - Liber la reduceri de 1 Mai. Cele mai bune oferte

eMAG are oferte foarte bune pentru telefoanele mobile produse de Apple si Samsung, insa surpriza vine din partea unui alt producator ce vinde telefoane mobile aproape la fel de performante, insa la preturi chiar si mai bune. Detaliile le gasiti AICI.

eMAG are oferte foarte, foarte bune pentru telefoanele mobile de la Samsung si Apple, care sunt principalii competitori de pe aceasta piata. Cu toate astea, oricate reduceri s-ar aplica, preturile acestor producatori raman destul de mari si necesita o investitie destul de importanta din partea cumparatorilor.

Exista insa si o solutie foarte avantajoasa pentru cei care prefera alternativa la cele doua mari branduri. Huawei are o multime de telefoane mobile aproape la fel de performante ca cele de la Samsung si Apple, iar preturile sunt de cele mai multe ori mai bune. Mai jos, am facut o selectie a catorva telefoane mobile foarte bune de la Huawei care au preturi excelente la eMAG.

eMAG – Telefon mobil Huawei Mate 10 lite

Prima oferta la care apelam de la eMAG pentru a va recomandam un telefon mobil bun de tot este cea pentru Huawei Mate 10 lite. Acest telefon are functie de Dual sim, adica poate administra doua cartele sim, cu numar deodata, are si o memorie buna de 64GB si functie 4G pentru internet si transfer de date de mare viteza. Oferta include un discount de 11% de la eMAG si poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon mobil Huawei P9 Lite 2017

Ajungem la un telefon si mai ieftin din promotia eMAG, care are o reducere si mai mare. Huawei P9 Lite 2017 are si el functie dual sim, insa o memorie de doar 16GB care este insa suficienta pentru a salva o multime de filmulete, aplicatii, poze si muzica. Pretul cu reducere de 29% de la eMAG poate fi gasit AICI.

eMAG – Telefon Huawei Mate 10 Pro

Varful de gama are si el o reducere semnificativa la eMAG. Vorbim despre telefonul mobil Huawei Mate 10 Pro care e unul dintre cele mai performante telefoane mobile disponibile in acest moment pe piata din intreaga lume. Telefonul are si functia de dual sim, are memorie de 128gb si functie 4G. Toate detaliile oferte eMAG le gasiti AICI.

eMAG – Huawei Smart P

Alta oferta, alta reducere mare de pret. Huawei Smart P costa putin peste 1000 de lei, insa ofera o multime de facilitati. In plus, oferta eMAG include o garantie a produsului de 24 de luni. Oferta pentru Huawei Smart este foarte avantajoasa, vorbim de un telefon dual SIM de 32GB. Mai multe informatii gasiti AICI.

eMAG – Y5II

Va prezentam si o varianta foarte ieftina si avantajoasa de telefon mobil care cuprinde tehnologie noua, insa e accesibila pentru bugetul oricui. Huawei Y5II este un concurent serios pentru cel mai eficient telefon mobil si cu raprtul calitate/pret imbatabil. Huawei Y5II are functie dual sim, 8 gb memorie si 4G. Detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Huawei Y6

Incheiem acest articol tot cu un telefon Huawei foarte ieftin si foarte bun. Oferta excelenta pentru Huawei Y6 care costa putin peste 500 de lei, desi e un telefon mobil de generatie 2017 cu functie de dual sim, memorie de 16GB si functie 4g. Toate informatiile despre telefon si despre oferta eMAG sunt disponibile AICI.

eMAG IT Mobile Days – Telefon mobil Apple iPhone 6

Prima oferta care ne-a sarit in ochi este evident cea pentru iPhone deoarece e cel mai ravnit si cautat telefon mobil al momentului, iar pretul sau in general nu e tocmai unul mic. Modelul prezent in oferta are insa un discount de 29% si se afla la cel mai mic pret inregistrat pana acum. E vorba de iPhone 6 cu memorie de 32GB. Toate detaliile promotiei sunt AICI.

eMAG IT Mobile Days – Telefon Nokia 8

Un alt telefon mobil foarte performant din oferta eMAG este cel de la Nokia. Telefonul este un model Polished Blue si are un spatiu de stocare chiar mai mare fata de iPhone-ul prezentat in oferta precedenta: 64GB. Oferta cu reducere de 23% poate fi gasita AICI.

eMAG IT Mobile Days – Samsung Galaxy A8

Oferta foarte buna si pentru telefonul mobil Samsung Galaxy A8 care are o reducere consistenta de pret de la eMAG, dar si un cadou special la achizitionare. Telefonul e un model 2018, are functie Dual sim si poate administra doua cartele cu numar, memorie de 32GB dar si functie 4G. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG – Telefon mobil Sony Xperia XA1

Trecem la un alt brand si la o alta categorie de telefoane mobile de la eMAG, cele ceva mai ieftine. Prima oferta buna de tot pe care v-o recomandam din aceasta categorie e cea pentru Sony Xperia XA1, un telefon mobil renumit pentru faptul ca e rezistent, are design interesant iar calitatile sale tehnice sunt foarte bune: functie dual sim si 4g dar si un spatiu de stocare de 32GB. Oferta poate fi gasita AICI.

eMAG – Telefon LG

Coboram cu pretul chiar sub 1.000 de lei pentru un telefon mobil foarte interesant de la LG. Modelul LG Q6 are discount de 18% in acest moment si o memorie de 32GB. Oferta completa de la eMAG poate fi gasita accesand URMATORUL LINK.

eMAG – Allview X4 Soul

Am pastrat pentru final un telefon mobil produs chiar in Romania, de catre cei de la Allview, care este de foarte buna calitate iar pretul e imbatabil, cel mai ieftin de pe piata. Telefonul pe care-l gasiti la eMAG cu reducere de 35% este dotat cu functie Dual Sim, Dual Camera, spatiu de stocare de 16GB dar si functie 4G. Toate detaliile ofertei de la eMAG sunt AICI.

Mai multe articole despre:
null