MENIU

eMAG frigidere. 10 modele pentru familii cu copii

Familiile numeroase au nevoie de mult spatiu si nu doar in casa, ci si in frigider. Profita de reducerile eMAG si achizitioneaza un frigider incapator si util pentru familia ta. Azi va punem in tema cu10 modele de frigidere potrivite pentru familii cu copii.

Toate ofertele eMAG pentru frigidere le puteti consulta accesand URMATORUL LINK.

Plata in rate fara dobanda la eMAG poate fi efectuata cu cardul Raiffeisen care va aduce pana la 24 de rate fara dobanda si pana la 10% inapoi din suma cheltuita. Pentru detalii si procedura de obtinere a unui asemenea card, aveti toate informatiile ACCESAND URMATORUL LINK.

Mai jos aveti cele mai interesante oferte de frigidere de la eMAG. Discounturile sunt consistente si puteti achizitiona la preturi accesibile frigidere performante cu tehnologie de ultima generatie.

Frigider cu 2 usi Beko, 471 l, NeoFrost, clasa A+, 5 ani garantie, culoare gri sidef. Un frigider foarte incapator pentru dimensiunile lui, care are dotari precum suport de oua, cuburi de gheata si suport metalic pentru sticle, care se pot scoate la nevoie, compartimente pentru mezeluri si fructe usor de manevrat. Functia de avertizare daca sta mai mult de 1 minut deschis este importanta atunci cand ai copii in casa. Vezi detaliile acestui frigider vandut de eMAG AICI.

Frigider cu 2 usi Arctic AD6310++, 5 ani garantie, clasa A++, 306 l, culoare alb. Un frigider incapator, silentios, de buna calitate, care raceste foarte bine la un consum mic. Raportul calitate-pret este unul care se merita pentru intreaga familie, avand in vedere ca factura electrica nu socheaza. Vezi produsul vandut de eMAG chiar AICI.

Frigider cu 2 usi Beko, 5 ani garantie, 437 l, clasa A+, culoare alb. La un pret foarte bun, acest frigider vandut de eMAG este unul care merita. Super incapator, chiar si zona de pe usa este mare, simplu, dar cu toate utilitatile necesare unei familii si extrem de util. Calitate-pret merita din plin, iata si detaliile acestui frigider pe site-ul eMAG AICI.

Frigider cu 2 usi Liebherr, 418 l, clasa A++, Display TFT, Touch Control. Un frigider incapator si foarte frumos finisat c emerita din plin ca investitie pentru o familie cu copii. Este silentios, usor de reconfigurat ca aranjament de interior si are o garantie de 6 ani. Iata detalii despre acest frigider vandut de eMAG AICI.

Frigider Indesit, 378 l, clasa A+, acest tip de frigider este cu adevarat spatios si ofera o mare capacitate. Prezinta flexibilitate mare in conservare, siguranta mare ca igienizare si foarte eficient in racire. Merita investitia din plin pentru o familie mare. Intra si vezi detaliile produsului vandut de eMAG AICI.

Frigider Albatros, 425 l, clasa A+, culoare inox. Un frigider cu capacitate mare, perfect pentru familii numeroase, cu toate necesitatile, compartiment pentru fructe si legume, care ingheata bine si care prezinta toate calitatile, inclusiv un pret mai mic. Iata detaliile despre acest frigider vandut de eMAG AICI.

Frigider Hotpoint, 378 l, clasa A+, No Frost. Acest frigider incapator pastreaza cu precizie o temperatura constanta si tine alimentele mai mult timp proaspete. Dispune de igienizare de cea mai bun calitate, Hygiene Advance, tratament cu ioni de argint. Pentru mai multe detalii despre acest produs intra pe eMAG si viziteaza produsul AICI.

Frigider cu 1 usa Gorenje, 368 l, clasa A++. Frigiderul dispune de o circulatie a aerului constanta, deci mirosurile neplacute nu vor exista, datorita unui ventilator modern. Este foarte avantajos in consum, exact ca al unui frigider clasa A+++. Este spatios si face putin zgomot, ideal pentru familii cu copii. Iata detaliile produsului vandut de eMAG AICI.

Frigider cu 2 usi LG, 438 l, clasa A++, Display Led, No Frost, Compresor Liniar, Smart Diagnosis, Wifi, racire prin usa. Un frigider care merita toti banii, special creat pentru familii numeroase. Cu finisaje excelente, de buna calitate, silentios si extrem de incapator, face ca acest produs vandut de eMAG sa fie unul exceptional. Iata detaliile despre frigiderul LG AICI.

Frigider Samsung, 321 l, clasa A+, 5 ani garantie si cu reducere. Un frigider de calitate, care raceste bine, are suficient spatiu pentru familiile foarte bine organizate, nu ocupa mult spatiu in casa si nu usuca alimentele. Un produs vandut de eMAG ce merita investitia si poate fi vizionat pentru detalii AICI.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mai multe articole despre:
eMAG Frigidere