MENIU

Dosarul generalilor. Noua "găselniță" a lui Coldea și Dumbravă: cum vor să SCAPE de control judiciar. Tupeu uriaș!

Florian Coldea și Dumitru Dumbravă

Tupeu incredibil al foștilor generali din servicii. Florian Coldea, Dumitru Dumbravă, dar și avocatul Doru Trăilă vor să scape de controlul judiciar pe cauțiune. Nu este prima oară când cei implicați în mega dosarul de corupție încearcă să scape de măsură, însă magistrații le-au respins cererea. 

Miercuri, la Curtea de Apel se va judecata această solicitare înaintată de foștii generali din Servicii, dar și de avocatul Doru Trăila. Ei incearcă și de data aceasta să scape de controlul judiciar pe cauțiune. Vom afla ce vor decide mâine magistrații. 

Zornăit de cătușe pentru rețeaua coldistă. Noi probe, pe masa procurorilor: urmează zile decisive

Nu este prima oara cand cei doi recurg la această strategie. Și în luna august ei au contestat măsura controlului judiciar, însă magistrații au respins cererea. A fost a ședință "cu cântec", asta pentru că primele două complete de judecată au refuzat să dea o măsură. Abia al trilea complet de judecată le-a repins cererea generalilor din Servicii și avocatului Doru Trăilă. 

Găștile de la vârful giganților petrolieri, decontaminări fictive. PLANUL procurorilor pentru destructurarea Statului Paralel

Chiar pe 11 septembrie, atunci când Florian Coldea a fost chemat la DNA, acolo unde a dat declarații, a spus în fața presei că are încredere în justiție și speră să se facă dreptate. Acesta a spus atunci, de asemenea, că i s-a adus la cunoștință că măsura controlului judiciar a fost prelungită cu încă 60 de zile.