MENIU

Doliu în handbal! Doru Stamatoiu a murit în urma unui accident rutier

Lumea handbalului vâlcean este doliu, după tragicul deces al preşedintelui Asociaţiei Judeţene de Handbal, Doru Stamatoiu (60 ani). Acesta s-a stins din viaţă într-un accident rutier petrecut în localitatea Budeşti, lângă Râmnicu Vâlcea.

Aflat la volanul autoturismului său, un Logan, Doru Stamatoiu a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens, unde a fost lovit de un tir, scrie Mediafax.ro.

Fost arbitru de Divizia A, apoi delegat pentru turnee de juniori, Doru Stamatoiu a fost în ultimii trei ani observator de Liga Naţională, iar de curând preluase conducerea Asociaţiei Judeţene de Handbal Vâlcea. Din calitatea de şef al AJH, era intens implicat în cursurile cu tinerii care intenţionau să devină arbitrii. Luni, regretatul observator a asistat la ultimul meci în calitate de oficial, Măgura Cisnădie - Dunărea Brăila

”Doru Stamatoiu a fost un om dăruit total handbalului şi făcea acest lucru din plăcere, se implica enorm în organizare. S-a pierdut un om deosebit, care făcea totul din suflet”, a spus fostul arbitru internaţional, Octavian Pripas.

Mai multe articole despre:
handbal doliu sport Doru Stamatoiu