MENIU

Cum să-ți modelezi sprâncenele în funcție de forma feței. Toate femeile trebuie să știe asta

Fiecare trasatura joaca un rol foarte important in armonia generala a aspectului fetei. De multe ori, chiar si lucruri care pot parea minore, precum forma sprancenelor, pot face diferenta. Pentru a arata mai tanara sau pentru a obtine un echilibru perfect al trasaturilor faciale, ar trebui sa faci o alegere care sa se potriveasca. Iată cum să-ți modelezi sprâncenele în funcție de forma feței. Toate femeile trebuie să știe asta. 

Cum alegi forma sprancenelor in functie de forma fetei?

Forma sprancenelor poate influenta in mod semnificativ aspectul fetei tale. Afla cum faci alegerea pentru a obtine un aspect echilibrat si armonios, în funcție de forma feței pe care o ai.

  • 1. Fetei rotunde i se potrivesc cel mai bine sprancenele usor ascutite. Acestea pot ajuta la alungirea si definirea fetei, creand astfel un aspect mai subtire si mai lung. Prin arcuirea usoara a sprancenelor, se poate crea si iluzia unor linii verticale care contracareaza rotunjimea fetei. 
  • 2. Fetei ovale i se potrivesc sprancenele ascutite sau arcuite. Aceasta forma de fata este considerata echilibrata si versatila, iar sprancenele arcuite sau ascutite pot accentua frumusetea naturala a acesteia.
  • 3. Pentru fata patrata, se potrivesc cel mai bine sprancenele rotunde. Aceasta ajuta la aducerea unui echilibru in linia maxilarului si a fruntii. Ele pot crea iluzia unei forme mai „blande” a fetei si ii pot adauga o nota de feminitate.
  • 4. Daca ai fata in forma de inima, cele mai potrivite sunt sprancenele usor arcuite, care atrag atentia in partea de sus. Aceasta ajuta la echilibrarea formei si la adaugarea unei frumuseti delicate in zona fruntii.
  • 5. Unei fete alungite i se potrivesc sprancenele drepte si plate. Acestea pot crea iluzia de reducere a inaltimii fetei. Prin evitarea sprancenelor foarte arcuite, se pot echilibra proportiile fetei si se poate adauga o nota de simetrie, conform sursei.

De ce e bine să-ți masezi scalpul cu iaurt. Sigur nu știai asta. Lucruri din bucătarie întrebuințate cu succes în cosmetică

Mai multe articole despre:
sprâncene cosmetica fashion femei