MENIU

Angajat la CJ Vaslui, surprins oferind meditații în timpul serviciului. Cel puțin opt elevi au venit în ultima lună

Un angajat al Consiliului Județean Vaslui a fost surprins oferind meditații la Matematică unui elev, chiar în timpul serviciului. 

Joi după-amiază, Iulian Robert Crețu, funcționar public în cadrul CJ Vaslui, a petrecut aproape două ore în biroul lui Horațiu Buruiană, directorul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Vaslui (ADIV), explicându-i unui adolescent în vârstă de 17 ani tainele matematicii, notează presa locală. 

Fenomenul a fost urmărit timp de o lună, iar în acel birou au ajuns peste opt elevi, mulți dintre ei copii ai funcționarilor din CJ Vaslui. În timpul vacanțelor elevilor ar fi mai aglomerat. 

Potrivit publicației citate, de pe hol se putea auzi cum funcționarul public îi explica elevului cum se pot rezolva anumite probleme ce ar putea pica la BAC.

La finalul pregătirii, întrebat fiind de ce a stat aproape două ore cu un elev în biroul lui Horațiu Buruiană, angajatul CJ Vaslui a negat că oferă meditații, afirmând în primă fază că adolescentul a venit să-i lase o factură mamei sale.

A doua oară când a fost întrebat, acesta a spus că băiatul venise, de fapt, să lase o cheie mamei sale.

Ciprian Trifan, președintele CJ Vaslui, a declarat că va analiza situația, urmând să ia măsurile ce se impun. „Vom analiza situația despre care vorbiți, vom discuta cu persoana în cauză, iar în funcție de rezultatele discuției, vom dispune sancțiunile aferente”, a declarat Ciprian Trifan, președintele CJ Vaslui.