MENIU

Ciprian Marica lovește din nou. De data asta a fost prins în fapt cu soția lui Gabi Tamaș, chiar de fostul fotbalist

Ciprian Marica lovește din nou

Lumea fotbalului românesc, deja obosită de scandaluri și controverse, este din nou în centrul atenției, de această dată din cauza unei situații ieșite din comun ce implică două nume mari ale sportului. Ciprian Marica, un fost star al echipei naționale, și Gabi Tamaș, cunoscut pentru cariera sa tumultoasă pe teren, se află în mijlocul unei furtuni mediatice după un incident nefericit petrecut la Cluj. La meciul de retragere al legendarului Adrian Mutu, tensiunile au escaladat rapid când Gabi Tamaș a făcut o descoperire șocantă legată de soția sa, Ioana Tamaș.

După meciul de retragere al lui Adrian Mutu, o serie de personalități din fotbal s-au reunit la Sports Festival Cluj pentru a celebra acest moment special. Printre invitați s-au numărat Ciprian Marica, Gabi Tamaș și Cristian Săpunaru. Într-o atmosferă festiva, alcoolul a curs din abundentă, iar Gabi Tamaș a fost printre cei care s-au distrat pe cinste. Totuși, bucuria s-a transformat rapid într-un adevărat coșmar când Tamaș a constatat că soția sa a dispărut de la petrecere, conform informațiilor obținute de ciao.ro.

Conformpaparazzilor, Ioana Tamaș a urcat la etajul hotelului unde s-a retras într-o cameră, iar la scurt timp Ciprian Marica a dispărut și el.Având suspiciuni, Gabi Tamaș a decis să își caute soția. Ajuns la ușa camerei, a bătut cu pumnii și cu picioarele în ușă, însă aceasta nu i s-a răspuns.

 
Sursa afirmă că în acea cameră se aflau Ioana și Ciprian Marica, iar scena a fost tensionată de prezența lui Cristian Săpunaru, care ar fi vrut să intervină fizic în acest conflict. 

Conform relatărilor, Cristian Săpunaru a fost martor la întreaga scenă și a reacționat cu furie la ceea ce se întâmpla. El ar fi strigat pe holul hotelului: „Nu e posibil să facă așa ceva cu noi aici, cu tine aici”.

 Cristian Săpunaru a fost pe punctul de a avea o confruntare fizică cu Ciprian Marica, însă incidentul a fost evitat înainte de a escalada.

Ciprian Marica nu este străin de scandaluri legate de viața personală. În 2020, fostul internațional a fost implicat într-o altă controversă, fiind surprins într-o cameră de hotel alături de o femeie căsătorită. Această situație a fost intens mediatizată, iar Marica a ales să își exprime regretul pentru cele întâmplate printr-o postare pe rețelele sociale. Deși a încercat să diminueze gravitatea incidentului, efectul asupra imaginii sale publice a fost cu adevărat semnificativ.

„Orice faptă buna trece foarte ușor neobservată. Orice greșeală ajunge foarte ușor pe prima pagină. Dar dacă știam că e nevoie de 4h și nu de ani de muncă, sacrificii și rezultate pentru a fi cine ați făcut să fie în ultima săptămână Ciprian Marica, îmi schimbam strategia încă de acum 20 de ani. Mi-au plăcut munca și performanța în schimb. Eu fraier, nu? Revin aici cu poziția mea oficială, prilej cu care sper ca familia și apropiații mei să nu mai fie hărțuiți după declarații sau știri fabricate pe surse„, a fost mesajul lui Ciprian Marica, la momentul acela. 

Un șofer de TIR mai special. S-a rătăcit în Iași: „Nici nu știa unde se află”