MENIU

Captură impresionantă: Peste 10 tone de detergent contrafăcut, descoperite de polișitii din Arad

Foto/Arhivă/Inquam

Captură impresionantă a polițiștilor din Arad. Aceștia au descoperit în urma unor controale la niște depozite peste 10 tone de detergenți contrafăcuți. 

Peste 10 tone de detergent contrafăcut au fost oprite de la vânzare, în urma unor controale ale poliţiştilor din Arad. Marfa, în valoare de peste 200.000 de lei, se afla într-un depozit. În acest caz a fost deschis dosar penal.

”Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au desfăşurat mai multe controale, la societăţi comerciale care au ca obiect de activitate comercializarea de produse de curăţenie/igienă. La un depozit din municipiul Arad, au fost găsite aproximativ 9.110 de kilograme de detergent pudră şi aproximativ 3.000 de litri de detergent lichid, susceptibile a fi contrafăcute. Produsele purtau mărcile înregistrate a două branduri care se bucură de încredere în rândul populaţiei”, a transmis IPJ Arad.

Detergenţii, în valoare de aproximativ 207.000 de lei, ar fi fost distribuiţi ulterior altor societăţi comerciale, în vederea punerii în vânzare.

”Întreaga cantitate de bunuri susceptibile a fi contrafăcute a fost indisponibilizată în vederea continuării cercetărilor, într-un dosar penal întocmit pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, a precizat IPJ Arad.

Mai multe articole despre:
detergenti contrafacuti 10 tone detergen arad