MENIU

Prima rundă Black Friday la evoMAG. Reduceri de până la 80%

Unul dintre cele mai importante magazine online din România, evoMAG, anunță prima rundă de reduceri Black Friday 2016. Iată câteva dintre cele mai importante reduceri.

Întreaga listă de reduceri de la evoMAG Black Friday 2016 găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 32%. Laptop HP 250 G4 (Procesor Intel Pentium 3825U (2M Cache, 1.90 GHz), Broadwell, 15.6", 4GB, 500GB, Intel HD Graphics). Vă veţi convinge că HP 250 poate ţine pasul cu sarcinile complexe. HP, un lider mondial în tehnologia PC-urilor şi a comenzilor tactile, te ajută să te echipezi cu un notebook complet funcţional, gata de conectare la toate perifericele2 şi conceput pentru cerinţele de afaceri.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 laptopuri de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 32%. Televizor LED Samsung 80 cm (32") 32K5502, Smart TV, Full HD, WiFi, CI+. Samsung FHD TV oferă experiențe de vizualizare uluitor de reale și captivante, așa cum nu ați mai văzut până acum. Veți vedea programele și filmele televizate preferate într-o lumină complet nouă.

Ultra Clean View analizează conținutul afișat utilizând un algoritm avansat, pentru a filtra și a reduce nivelul de zgomot al imaginii. Chiar dacă sursa video nu este de calitate Full HD, vă veți putea bucura de imagini care rivalizează cu standardul FHD.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 televizoare de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 24%. Combina frigorifica SAMSUNG RB29HSR2DSA/EF, Full NoFrost, 289l, A+. Ofera o racire rapida, astfel incat alimentele se racesc mai repede si va veti bucura mult mai curand de o bautura rece. Racirea alimentelor, de la 25 °C la 7 °C, dureaza cu 4,5 ore mai putin comparativ cu alte modele de frigider. Asigura o racire uniforma in tot frigiderul, asadar toate alimentele sunt mentinute la o prospetime optima. Variatia de temperatura nu depaseste niciodata 0,3 °C, in timp ce modelele clasice pot avea diferente de pana la 2,2 °C.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 frigidere de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 45%. Aspirator Forzaspira C 110 PBEU0084, 1400W. Polti Forzaspira C 110 – este un aspirator fara sac de tip cyclon cu forma compacta si foarte usor de utilizat. Dispune de reglaj electronic al puterii de aspirare in functie de suprafata de lucru.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 aspiratoare de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 45%. Statie de calcat Vaporella Forever 610 PLEU0172, 2150W. Un model “basic” proiectat pentru cine abordeaza pentru prima data un sistem de calcat cu autonomie nelimitata.Cu talpa din otel si gauri pentru abur concentrate in varf care permit emisia unui jet de abur mai uscat si mai concentrat.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 electrocasnice de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 27%. Masina de spalat SAMSUNG WW90K6414QX/LE, Addwash, 9kg, 1400rpm, A+++. Ati uitat o camasa? Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere.

Spalarea rufelor este mult mai simpla cu caracteristicile smart inovatoare de la Samsung. Smart Control va permite sa controlati si sa monitorizati de la distanta ciclul de spalare, folosind o aplicatie smartphone*. De oriunde din interiorul sau din afara casei, il puteti porni sau pune in pauza instantaneu si puteti monitoriza selectiile ciclului de spalare, timpul ramas si alertele la terminare.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 mașini de spălat de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 27%. Telefon Mobil Microsoft Lumia 550, Procesor Quad-Core 1.1GHz, LCD HD Capacitive touchscreen 4.7", 8GB Flash, 1GB RAM, 5MP, 4G, Wi-Fi, Microsoft Windows 10 (Negru). Word, Excel și PowerPoint au fost optimizate pentru utilizare mobilă. Funcționează perfect pe telefon, iar instrumentele de editare complexe și noul client de e-mail Outlook simplifică incredibil de mult gestionarea e-mailurilor.

Cu Windows 10 pe telefonul tău Lumia 550, vei avea acces la aceleași servicii și aplicații Microsoft ca și pe laptop. Tehnologia de stocare în cloud OneDrive îți permite să păstrezi documentele în siguranță și să le accesezi și editezi de pe telefon, oriunde ai fi.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 telefoane de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK. 

Reducere 17%. Telefon Mobil Samsung Galaxy C5 C5000, Procesor Octa-Core 1.5GHz, Super Amoled Capacitive touchscreen 5.2", 4GB RAM, 32GB Flash, 16MP, Wi-Fi, 4G, Dual Sim, Android.

Întreaga listă de reduceri Black Friday 2016 telefoane de la evoMAG găsiți LA ACEST LINK.