Ultimele Stiri
Editoriale

Alexandra Păcuraru și Laurențiu Botin
Cu drag despre România | Crâmpeie din istoria județului Giurgiu
Vă mulțumim că apreciați o emisiune în care nu înjură nimeni, nu există nici măcar replici acide, o emisiune în care vă invităm să vorbim Cu drag, despre România! Săptămâna trecută ne-am bucurat de prezența reprezentanților județului Dâmbovița, astăzi a venit rândul aleșilor unui alt județ cu o istorie bogată și cu români harnici să vă spună ce au făcut și ce vor face pentru ca bunăstarea semenilor lor sa crească și să spună mai des “sunt mândru că locuiesc în… Giurgiu.


Alexandra Păcuraru
LEGILE PUTERII | România are tot ce îi trebuie aici, între granițele ei! Curaj, demnitate, determinare, iubire și încredere!
Nicio zi fără scandal la vârful țării! Vedem că liderii UDMR, decidenți de seamă la cârma României, încearcă să provoace un cutremur politic, aruncând acuze în stânga și în dreapta, după ce societatea civilă, dar și politicienii, s-au trezit și taxează derapajele miniștrilor maghiari. Acum fac scut în fața șefului de la Mediu - Tanczos Barna, care a refuzat să le vorbească în limba română activiștilor Declic care au mers sâmbătă în satul natal, ca să-i reproșeze că nu protejează parcurile naționale. 


Stiri PoliticeNicolae Ciucă / Foto: Facebook
Nicolae Ciucă, mesaj cu prilejul Zilei Naționale de Comemorare a Victimelor Holocaustului: Căutarea adevărului și identificarea vinovaților - un angajament pentru eternitate
Premierul Nicolae Ciucă a apreciat, vineri, că "Holocaustul a fost o crimă cu premeditare care s-a petrecut în mijlocul societății, o prăbușire a instituțiilor, a tuturor normelor și a umanității", șeful Guvernului subliniind că acestea este motivul pentru care căutarea adevărului, asumarea trecutului și identificarea vinovaților "trebuie să fie o misiune fără încetare, un angajament pentru eternitate". 

Stiri Economice

Stiri Actuale
Foto cu caracter ilustrativ / Pixabay
Trei parlamentari, deplasări de mii de euro în Africa pe banii românilor
Trei parlamentari români, însoțiți de un consilier, vor pleca într-o delegație oficială în Rwanda. Răspunsul la întrebarea „Ce caută cei patru în Rwanda pe banii noștri?” vine dintr-un document oficial al Camerei Deputaților, care a aprobat cheltuielile de deplasare pentru sejurul aleșilor. Potrivit acestui document, cei patru vor participa la numeroase dezbateri privind, citez „egalitatea de gen și parlamente sensibile la dimensiunea de gen”, o temă aproape imposibilă într-o țară unde nivelul de foamete în rândul populației este la cote alarmante. 

Stiri din Justiție

Stiri despre Vreme

Stiri din Sport

Incident meci Gimnasia-Boca Juniors / Foto: Twitter TRT World Now
Un suporter a murit în timpul unor INCIDENTE petrecute la un meci de fotbal din Argentina: caz ȘOCANT - VIDEO
Un suporter al echipei Gimnasia La Plata a murit în timpul unor incidente grave care au avut loc pe durata unui meci cu Boca Juniors, din campionatul Argentinei. Informația a apărut, vineri, în presa internațională și a fost imediat preluată și de presa din România. Ulterior, ea a fost confirmată de ministrul regional Sergio Berni, care a afirmat că suporterul a făcut stop cardiac.