Articolele din categoria ALEGERI LOCALE 2020:

Scandalul sacului cu voturi de la Sectorul 1. Dan Tudorache: Am sesizat la SIJ incidentul
Scandalul sacului cu voturi de la Sectorul 1. Dan Tudoarche: Am sesizat la SIJ incidentul
Când părea că s-au liniștit apele la Sectorul 1 al Capitalei, scandalul se aprinde, din nou. La Biroul Electoral de Sector ar fi fost găsit un sac cu voturi pentru PSD și ALDE. Imediat a fost dată alerta la 112, iar un echipaj de poliție a venit să cerceteze locul. Miercuri dimineață, edilul în exercițiu Dan Tudorache (PSD) a afirmat, într-o intervenție la Realitatea Plus, că a sesizat cazul la Secția pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție.
Agenția Națională de Integritate (ANI)
Alegeri locale 2020. LISTA candidaților aleși care trebuie INVALIDAȚI, trimisă instanțelor de Agenția Națională de Integritate
Peste 100 de candidați care au participat la alegerile locale din 27 septembrie sunt incompatibili sau în conflict de interese, anunță Agenția Națională de Integritate (ANI), relatează g4media.ro. Lista candidaților cu probleme de integritate cu decizii definitive în instanță a fost transmisă judecătoriilor și tribunalelor. Dacă cei găsiți definitiv în incompatibilitate sau în conflict de interese au fost realeși, atunci mandatele lor ar trebui invalidate.
Daniel Tudorache
Daniel Tudorache susține că mai are o contestație care poate schimba alegerile din Sectorul 1: "Aștept ședința BEC de mâine"
Daniel Tudorache anunță că va aștepta sedința BEC de mâine pentru a lua în discuție contestația sa în privința imaginilor apărute în presă care ar arăta un presupus furt de voturi la alegerile de la Sectorul 1. Tudorache se declară surprins că BES 1 a declarat-o câștigătoare pe Clotilde Armand înainte de o decizie în cazul acestei contestații.
BEC a decis clasarea tuturor cererilor de renumărare a voturilor. Sâmbătă ar putea fi anunțate rezultatele finale în sectoarele 1 și 5
BEC a decis clasarea cererilor de renumărare a voturilor. Sâmbătă ar putea fi anunțate rezultatele finale în sectoarele 1 și 5
Biroul Electoral Central (BEC) a decis, vineri seara, să claseze toate cererile de renumărare a voturilor, după ce Biroul Electoral al Municipiului Bucureşti a hotărât, în aceeași zi, să-şi decline competenţa în privința solicitărilor de renumărare a voturilor la sectoarele 1 şi 5 au declarat surse ale instituţiei, pentru News.ro. În acest context, cel mai probabil BEC va anunţa sâmbătă rezultatele finale.