Articolele din categoria SOCIAL:

Încep petrecerile pe litoral! Poliția, în alertă: drogurile rămân, în continuare, principalele
Încep petrecerile pe litoral! Poliția, în alertă: drogurile rămân, în continuare, principalele "tentații"
Se numără orele până când se va da startul distracției de 1 mai pe litoral. Organizatorii au pregătit până la ultimul detaliu petrecerile extravagante în cluburile de fițe, iar cei mai îndrăgiți artiști sunt așteptați pe scenă. Polițiștii sunt, însă, în alertă, iar asta pentru că atât petrecerile, cât și festivalurile care vor avea loc în perioada următoare sunt fortărețe pentru consumatorii de droguri și pentru traficanți. S-au pregătit controale aspre și pedepse pe măsură. 
Sfantul Apostol Iacov
Sărbătoare 30 aprilie, Săptămâna Patimilor: Un mare sfânt este cinstit astăzi în calendarul ortodox. Ce trebuie să știe toți credincioșii
Sfantul Apostol lacov, fratele Sfantului loan Evanghelistul, a fost unul dintre cei Doisprezece Apostoli ai Mantuitorului. Atat Sfantul Apostol Iacov, cat si fratele sau, l-au parasit pe tatal lor, Zevedei, precum si activitatea de pescar, pentru a urma lui Hristos. Sfintele Evanghelii amintesc faptul ca Apostolul Iacov a fost de fata la Schimbarea la fata, de pe Muntele Tabor, dar si la cele intamplate Mantuitorului in gradina Ghetsimani.
Dan Voinea, fost procuror / Arhivă foto
Fostul procuror Dan Voinea, informații-bombă despre Mineriadă: 1.000 de soldați au fost îmbrăcați în hainele minerilor. Planul secret scris în creion: Roman l-a semnat, Iliescu a dat ordinul
Dan Voinea, fost procuror-șef al Parchetului Militar și magistratul care a investigat dosarul Mineriadei, a făcut dezvăluiri uluitoare în exclusivitate la Realitatea PLUS despre mișcările făcute de Ion Iliescu în creion, dar și de oamenii din spate, care au făcut pas cu pas ceea ce a cerut fostul președinte. Dan Voinea a amintit și de presiunile politice, de modul în care s-a acționat în baia de sânge organizată, dar și de planul de luptă cu manifestanții.