Articolele din categoria SOCIAL:

Cum văd străinii Casa Poporului Alt tip
"Cea mai urâtă clădire din Europa!". Cum văd străinii CASA POPORULUI?
Este clar! Atunci când vin în Bucureşti, turiştii străini dau de cele mai multe ori o raită şi pe la Casa Poporului. Nu de alta, dar este una dintre cele mai controversate construcţii din lume, caracterizările oscilând între "genial" şi "monstruos". Unii dintre turişti au scris chiar şi pe Internet despre experienţa vizitării Palatului Parlamentului. Unora le-a plăcut, altora nu. Dar mai toţi spun că merită vizitat.
Cât te costă să mori în 2014? 
Cât costă să mori în 2014? Cât plătești pentru o înmormântare?
În fața morții toți suntem egali, spune o veche vorbă creștinească. Nu același lucru se poate spune dacă analizăm costurile unor înmormântări în România lui 2014. Funerariile bogaților, comparativ cu cele ale săracilor, au un singur element comun, acela că rudele fiecărora sunt jecmănite de firmele de pompe funebre. Dacă evaluăm însă costurile de înmormântare pe care le suportă cele două categorii sociale observăm diferențe colosale.
Despăgubirile reprezintă plata retroactivă a rovinietei pentru un an
PEDEAPSĂ DUBLĂ PENTRU ŞOFERII prinşi fără ROVINIETĂ
Atenţie, şoferi! Dacă circulaţi pe drumurile patriei fără rovinietă şi sunteţi prinşi, trebuie să plătiţi, în afară de amendă, şi despăgubiri către Compania Naţională de Autostrăzi şi drumuri Naţionale din România. Iar dacă nu le achitaţi, riscaţi să fiţi executat silit. Într-un final, suma totală poate depăşi lejer 500 de lei pentru o rovinietă, adică de cinci ori mai mult. Contactaţi de Realitatea TV, reprezentanţii CNADNR nu au dorit să ofere lămuriri în legătură cu acest subiect.