Articolele din categoria FRESH REFRESH:

FRESH-REFRESH. Săritul corzii te menține în formă
FRESH-REFRESH. Săritul corzii te menține în formă
Saritul corzii, privit pana nu de mult doar ca pe un joc al copilariei, este combinatia perfecta intre distractie si miscare. Sportivii au inclus acest tip de exercitiu in rutina zilnica de antrenament datorita eficientei sale. S-a dovedit ca saritul corzii intareste psihicul, elimina stresul emotional, imbunatateste coordonarea si echilibrul. Daca aveti probleme cu silueta sau doar vreti sa va mentineti starea generala de sanatate, Saritul corzii pare a fi solutia perfecta! Spre deosebire de alte exercitii fizice, saritul corzii inhiba pofta de mancare!
FRESH-REFRESH. Semințele de FLOAREA SOARELUI, o sursă de energie și sănătate
FRESH-REFRESH. Semințele de FLOAREA SOARELUI, o sursă de energie și sănătate
Noi, romanii, suntem mari consumatori de seminte. In special, seminte de floarea soarelui. Putini dintre noi stiu insa ca semintele de floarea soarelui sunt o sursa exceptionala de energie si sanatate. Sunt bogate in fibre, proteine,vitamine, minerale si grasimi sanatoase. O adevarata sursa de sanatate si energie. Specialistii sustin ca Magneziul din semintele de floarea soarelui ne pastreaza calmi si ne ajuta sa ne relaxam!
FRESH-REFRESH. Bicarbonatul de sodiu, aliatul nostru în îngrijirea corpului și menținerea frumuseții
FRESH-REFRESH. Bicarbonatul de sodiu, aliatul nostru în îngrijirea corpului și menținerea frumuseții
Bicarbonatul de sodiu, nelipsit din bucatariile noastre la fel ca sarea si piperul,este aliatul nostru in ingrijirea corpului si mentinerea frumusetii. Este un bun exfoliant al tenului, contribuie la indepartarea petelor rosii si a acneei, reduce sebumul si lasa parul matasos.Cel mai cunoscut si testat remediu cu bicarbonat de sodiu este cel de albire a danturii.Cu multi ani in urma , bicarbonatul era folosit împreună cu sarea de bucătărie pentru curăţarea danturii.
FRESH-REFRESH. Cancerul ascuns în mezeluri
FRESH-REFRESH. Cancerul ascuns în mezeluri
Când vorbim despre şuncă presată, mezeluri de orice tip, bacon, cârnaţi sau parizer trebuie să ştim ca absolut toate, conţin ingrediente cancerigene printre care şi nitrit de sodiu - un colorant care dă cărnii nuanţă rosiatică. Consumul zilnic de astfel de preparate creşte considerabil şansele de cancer pancreatic sau cancer de colon. Nutritioniştii spun că alimentele care conţin astfel de compuşi chimici ar trebui interzise copiilor deoarece acestea provoaca hiperactivitate şi chiar ADHD.
FRESH-REFRESH. Beneficiile cătinei
FRESH-REFRESH. Beneficiile cătinei
Cătina a fost descoperită si apreciată din cele mai vechi timpuri, proprietatile sale benefice organismului uman au determinat cultivarea sa in Asia, SUA si in numeroase tari Europene. Catina este folosita in industria alimentara, silvicultura, farmacie dar si cosmetica. Aceasta impiedica imbatranirea si ridarea tenului, actioneaza impotriva acneei si este un antioxidant eficace.  Datorita continutului ridicat de minerale si vitamine, fructul de cătină este practic un concentrat de energie.  
FRESH-REFRESH. Rețete de băuturi naturale energizante cu care poți înlocui cafeaua
FRESH-REFRESH. Rețete de băuturi naturale energizante cu care poți înlocui cafeaua
Cafeaua este un aliment sanatos pentru organism, insa atunci cand se depaseste masura, cofeina produce anumite dezechilibre in organismul nostru, afecteaza creierul, actioneaza negativ asupra inimii, afecteaza sistemul nervos central, provoaca insomnie, agitatie, palpitatii si are efect de imbatranire asupra pielii. Excesul de cafea reduce absorbtia fierului si a zincului cu pana la 50%. Celebrul Dr.OZ ne propune sa inlocuim cafeaua atunci cand dorim cu cateva alternative energizante, naturale, facute in casa!
FRESH-REFRESH. Sucurile LIGHT
FRESH-REFRESH. Sucurile LIGHT
Evitaţi alimentele care îngraşă, iar în restul timpului consumaţi doar batoane de slăbit şi băuturi carbogazoase light dar tot nu pierdeţi în greutate? Oamenii de ştiinţă susţin ideea conform căreia industria de slăbit, extraordinar de dezvoltată la nivel mondial, nu ne ajută deloc, ba chiar ne poate pricopsi cu alte kilograme în plus, iar sucurile light nu sunt deloc bune pentru siluetă! Termenul „light“ ­e speculat la maximum de firmele de băuturi răcoritoare. Nu înseamnă că dacă vom consuma produse de acest gen la discreţie nu ne vom îngrăşa.
FRESH-REFRESH. Somnul, barometrul sănătății tale
FRESH-REFRESH. Somnul, barometrul sănătății tale
Somnul reprezintă un adevărat barometru al sănătăţii corpului şi este esenţial pentru buna funcţionare şi longevitatea organismului nostru. Studiile arată că în timpul somnului creierul se reface şi pune cap la cap ceea ce a asimilat din ziua precedentă. Potrivit specialiştilor de la Divizia de Medicina a Somnului din cadrul şcolii Medicale Harvard, corpul nostru are nevoie de somn in aceeasi masura în care simte nevoia să respire, să bea apa şi să mănânce.
FRESH-REFRESH. Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei
FRESH-REFRESH. Micul dejun, cea mai importantă masă a zilei
Micul dejun este numit pe bună dreptate cea mai importantă masă a zilei. Sănătatea şi silueta au nevoie de un mic dejun echilibrat şi nutritiv. Specialiştii în sănătate spun că nu doar consumul micului dejun este important, ci şi momentul zilei în care el are loc. În general, este bine ca prima masa a zilei sa fie consumată la circa 30 de minute după trezire, când organismul simte cel mai mult nevoia să pună capăt postului alimentar de peste noapte.