Articolele din categoria BIZAR:

Adam si Eva (Profimedia)
„Dumnezeu a creat Universul pe 26 octombrie 4005 î.Hr., la ora 9 dimineaţa”. Cine s-a gândit să dateze Geneza?
Creaționismul este credința că Dumnezeu a creat formele fundamentale de viață, iar până în urmă cu circa 2 secole era curentul de opinie dominant. Din momentul în care Charles Darwin a propus teoria evoluției naturale a formelor de viață, creaționismul a pierdut rapid teren, dar o serie dintre ideile emise de susținătorii curentului au continuat să de dezvolte și să-și găsească adepți.
Jennifer Lawrence și Chris Pratt în Pasagerii (2016 - Profimedia)
Sexul în spațiul cosmic ar trebui INTERZIS. De ce se tem specialiștii?
Chiar dacă filme precum Pasagerii sau Prometeu descriu actul sexual în spațiu ca fiind la fel ca pe Pământ, specialiștii au o cu totul altă variantă. Dincolo de fantezie, realitatea ar putea fi una extrem de tulburătoare și plină de pericole. Chiar și așa, mulți sunt convinși că nu va trece mult până când turiștii spațiali vor da frâu liber pasiunii sau fanteziilor de a face sex la mare distanță de Terra.
De ce miros urât bătrânii? Explicaţia va schimba total modul în care îi priveşti
De ce miros urât bătrânii? Explicaţia va schimba total modul în care îi priveşti
Gândeşte-te la vremea când erai copil şi vizitai casa bunicilor. Îţi aminteşti de un miros anume pe care îl simţeai când intrai pe uşă? Mulţi oameni îşi amintesc şi se pare că nu este doar o închipuire. Gerontologul şi autorul cărţii „Un nou rid: ce am învăţat de la bătrânii care nu şi-au arătat niciodată vârsta”, doctorul Eric Shapira, spune că este greu să identifici cauza sau motivul principal al mirosului. E vorba de procesul care are loc în organism pe măsură ce îmbătrânim, spune acesta.
Lenjerie intimă pusă la uscat pe sârmă/ Profimedia
"No-wash", mișcarea de promovare a nespălării care adună tot mai mulți adepți! Stil de viață HALUCINANT: "Poţi avea chiloţi care să ţină o săptămână"
Omenirea pare să aibă probleme din ce în ce mai diverse. La unele dintre ele poate că nici nu ne-am fi gândit, în mod normal. Sunt însă alții care o fac. Astfel se explică întrebări de gemul: ar trebui spălate tricourile după fiecare purtare? Dar chiloţii? Răspunsurile pot părea ușor bizare, însă evident că există o exdplicație. Din ce în ce mai mulţi oameni renunţă la detergent pentru a economisi timp, bani, dar şi pentru a proteja mediul, relatează The Guardian care vorbește despre o mișcare de promovare a nespălării "no-wash" (fără spălare) ce are tot mai mulți adepți. Mișcarea, spun  jurnaliștii britanici, a fi început să ia avânt în timpul pandemiei de coronavirus.
Malcolm McDowell in rolul Caligula (1979 - Profimedia)
Arca lui Caligula. Unde a fost ascuns orașul plutitor dedicat perversiunilor sexuale?
Legenda lui Caligula depășește realitatea istorică și îi asigură un loc de frunte în topul "băieților răi" ai antichității. Împăratul care a domnit 4 ani, dar a secătuit visteria încă din primul, a devenit un simbol al cruzimii și despotismului la limita patologicului. De numele său se leagă, însă și una dintre cele mai fascinate ctitorii antice, a cărei legendă a fost confirmată după mai bine de un mileniu. Este vorba de uriașul resort plutitor construit la ordinul lui Caligula, cu scopul de a fi o adevărată arcă a depravării.