Articolele din categoria BIZAR:

După moartea tatălui, a găsit un MESAJ uluitor, sub masă. De atunci, nimic n-a mai fost la fel!
După moartea tatălui, a găsit un MESAJ uluitor, sub masă. De atunci, nimic n-a mai fost la fel!
Trecuseră câţiva ani de la moartea tatălui său... În acea zi, s-a gândit că poate renunţa la trecut şi s-a apucat să desfacă singurul obiect care-i răscolea existenţa... Simţea că trebuie să facă asta. A luat o şurubelniţă şi a început să desfacă scândură după scândură. La un moment dat, a văzut că pe una din ele era scris ceva. Când a citit mesajul, a îngheţat! A izbucnit în lacrimi şi şi-a dat seama că, din acel moment, viaţa sa nu va mai fi la fel!
Credea că are o simplă ameţeală, dar a fost la un pas de MOARTE. FOTO
Credea că are o simplă ameţeală, dar a fost la un pas de MOARTE. "Boala care văduveşte" o acaparase
De-a lungul carierei de procuror, violenţa a devenit un fel de rutină. Crimele erau la ordinea zilei. Unele erau accidente, altele, însă, urmau scenarii fabuloase, puse la punct în cele mai mici detalii. Dintotdeauna a fost fascinată de criminali în serie, dar ceea ce a experimentat pe propria piele avea să întreacă toate aşteptările. Într-o zi, a făcut cunoştinţă cu cel mai de temut "ucigaş în serie" - o afecţiune medicală cunoscută sub numele de "boala care văduveşte". Şi nicio şcoală nu o pregătise pentru una ca asta. Aceasta este povestea lui Sue Palmer. Când o vei citi, vei privi viaţa cu alţi ochi.
Soțul i-a murit imediat după nuntă. Când s-a uitat la poze, văduva a descoperit un detaliu cumplit FOTO
Soțul i-a murit imediat după nuntă. Când s-a uitat la poze, văduva a descoperit un detaliu cumplit
După ce soţul i-a murit, a privit pozele de la nuntă... Nu lăsa să treacă nicio zi fără să-şi aducă aminte de el... Rând pe rând, fotografiile o ajutau să rememoreze cele mai frumoase clipe petrecute împreună. Din câte îşi amintea, erau chiar cele mai frumoase clipe din întreaga sa viaţă! Într-o zi, însă, o fotografie i-a atras atenţia asupra unui detaliu terifiant! Apoi, a luat fiecare poză în parte şi... era la fel! Brusc, a simţit cum se scurge viaţa din ea. Dacă ar fi observat mai înainte... Acum, era prea târziu!