Articolele din categoria ALTE SPORTURI:

Secrete despre jocuri de noroc care te vor impresiona
Secrete despre jocuri de noroc care te vor impresiona
Cazinourile sunt destul de simple, în sensul că sunt acolo pentru a-i distra pe jucători și a-i separa de banii lor, nu pentru a-i îmbogăți. Cu toate acestea, cazinourile au secrete pe care nu vor ca jucătorii să le cunoască. Dar, datorită capacității de a împărtăși povești în mod anonim, unele persoane din interiorul cazinourilor au dezvăluit câteva secrete uimitoare ale cazinourilor. Iată care sunt cele mai nebunești secrete, direct din gura oamenilor care lucrează în industrie. Poate găsești un secret și despre american poker 2! 
Caiac SMile
Caiac SMile își propune să accesibilizeze lacurile din țară pentru practicarea de paracanoe de către toate persoanele cu dizabilități
Din vară, persoanele cu dizabilități vor avea ocazia să încerce, ca sport de agrement, paracanoe, cu dispozitive special adaptate pentru fiecare tip de dizabilitate în parte! Antrenorii, alături de membrii speciali ai  Asociației Caiac SMile au participat, timp de cinci zile, între 7 și 11 martie, la sesiuni de specializare și perfecționare în paracanoe, pe apele din Port Camargue, Franța, la invitația FFCK - Fédération Française de Canoë Kayak et Sports de Pagaie - secțiunea de Paracanoe.