Ultimele Stiri

Emisiune Realitatea.NET

Culisele Statului Paralel

Emisiune Realitatea.NET

100%

Emisiune Realitatea.NET

Raport de zi

Emisiune Realitatea.NET

Lecția de drept

Emisiune Realitatea.NET

Dosar de candidat















Ciorbă de oase de porc. Rețeta veche de 100 de ani care te va da pe spate
Ciorbă de oase de porc. Rețeta veche de 100 de ani care te va da pe spate
Puține mâncăruri tradiționale pot rivaliza cu aroma autentică și gustul bogat al unei ciorbe de oase de porc, preparată după o rețetă veche de peste un secol. Această delicatesă, specifică satelor românești, este simbolul confortului și al meselor îmbelșugate din familie. Plină de savoare, nutritivă și cu o aromă inconfundabilă, ciorba de oase de porc rămâne o rețetă care a trecut proba timpului.

LIFESTYLE


Editoriale

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: O noapte tulburătoare la dezbaterea prezidențială - implicațiile contraperformanței lui Biden
Dezbaterea prezidențială de aseară între Joe Biden și Donald Trump a fost mai puțin o confruntare de politici și mai mult o dezvăluire tulburătoare a fragilităților lui Biden. Evenimentul, care ar fi trebuit să fie o platformă pentru discutarea problemelor critice cu care se confruntă națiunea, a devenit în schimb un memento dureros al deteriorării sănătății lui Biden, ridicând semne de întrebare semnificative cu privire la capacitatea sa de a conduce țara eficient. Mai degrabă am asistat la o ceartă dintr-un azil de bătrâni, decât la o dezbatere prezidențială.

Ana Maria Păcuraru
Ana Maria Păcuraru: Rolul strategic al Turciei în energie, securitatea regională și parteneriatele economice
În ultimii ani, Turcia a devenit un hub esențial pentru gazoductele care transportă energie din Rusia, Azerbaidjan și Iran. Această dezvoltare ridică întrebarea: vom vedea și un gazoduct din Turkmenistan în viitorul apropiat? În plus, proiectul de exploatare a rezervelor de gaze offshore de pe coasta Libiei este o altă inițiativă importantă. Ambele proiecte indică strategia ambițioasă a Turciei de a-și securiza poziția ca o țară majoră de tranzit energetic. Pe măsură ce dinamica energiei evoluează, rolul Turciei în acest sector va continua să crească, posibil ducând la parteneriate mai robuste și la o influență geopolitică sporită.


Stiri Politice


George Simion dinamitează Statul Paralel: Coldea, artizanul loviturii de stat! / Foto: Inquam Photos
George Simion dinamitează Statul Paralel: Coldea, artizanul loviturii de stat! Gabriel Oprea, singurul demnitar care a luptat pentru salariile militarilor și polițiștilor, să-i facă publică teza de doctorat!
Lovitură de stat, strigă tot mai multe voci din România, unele ajungând până la foruri internaționale! Așa s-ar traduce, de fapt, anularea alegerilor prezidențiale din țara noastră. Cine a orchestrat-o? George Simion arată cu degetul către Florian Coldea, cu al cărui gir s-a instalat, astăzi, o guvernare ilegitimă. Cel care ar avea puterea să descătușeze societatea, în ansamblul ei, este Gabriel Oprea, îndrumătorul lucrării de doctorat a Generalului Negru, cel care deține o copie a tezei. Liderul AUR îi lansează o provocare lui Oprea și îi cere să-i facă publică lucrarea. 


Anca Alexandrescu
Anca Alexandrescu aruncă bomba: "Ciolacu nu mai vrea să fie premier". Vizita lui Ponta în SUA, interpretată într-o cheie nouă: "PSD încearcă o recalibrare vizavi de haosul în care a aruncat Iohannis țara"
Anca Alexandrescu, realizatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel" a comentat, miercuri, într-o intervenție telefonică la Realitatea PLUS, subiectul momentului legat de o întâlnire bombă care ar fi avut loc între Victor Ponta - proaspăt reintrat în PSD - și Donald Trump, la reședința președintelui american la Mar-a-Lago. "Este încercarea lui Ciolacu și a PSD-ului de recalibrare, de reașezare vizavi de haosul în care a aruncat Iohannis acestă țară. Iohannis a aruncat țara în acest hoas doar ca să mai rămână el președinte încă câteva luni", a arătat Anca Alexandrescu. Jurnalista spune că a sesizat o nunață nouă în discursul lui Marcel Ciolacu de astazi, din cadrul sedintei de guvern, precizând că liderul PSD nu își mai dorește, de fapt, să fie premier. "Va merge președintele Camerei Deputaților, cel mai probabil iar prim ministru va fi Sorin Grindeanu. Cred eu, astea sunt intuițiile mele în acest moment", a afirmat jurnalista. 


Stiri Economice





Stiri Actuale





Stiri din Justiție



Mihaela Moise, influencer
Colaborator al lui Bogdan Peșchir, dezvăluiri incredibile despre activitatea acestuia pe TikTok: banii NU au legătură cu campania lui Georgescu
Una dintre persoanele care a colaborat cu Bogdan Peșchir pe internet, chemată acum ca martor într-un dosar, a făcut dezvăluiri incredibile despre activitatea acestuia pe TikTok. Femeia susține că banii pe care influencerul i-a rulat prin intermediul platformei în ultima perioadă nu au legătură cu campania electorală a lui Călin Georgescu. Sumele pe care Peșchir le-a donat ar fi fost destinate de fapt unor copii cu dizabilități. Influencerița chemată acum ca martor are același avocat ca BOGPR. 


Stiri despre Vreme

Vremea 18 decembrie. Scădere bruscă a temperaturilor, comparativ cu ziua precedentă. Dimineața și seara se va forma ceață/ Profimedia
Vremea 18 decembrie. SCĂDERE bruscă a temperaturilor, comparativ cu ziua precedentă. Dimineața și seara se va forma ceață
Cerul va fi variabil în regiunile sudice și temporar noros în restul teritoriului. Izolat va ploua slab în Maramureș, iar în zona montană aferentă vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la munte, mai ales pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 13 grade, iar cele minime între -6 și 5 grade. Dimineața și seara, pe arii restrânse se va forma ceață sau nebulozitate joasă.



Vremea 17 decembrie. Temperaturi de primăvară, în plină lună de iarnă. Care sunt maximele zilei de astăzi
Vremea 17 decembrie. Temperaturi de primăvară, în plină lună de iarnă. Care sunt maximele zilei de astăzi
Astăzi, vremea va fi vântoasă şi se vor atinge rafale în general de 50...55 km/h local în Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia şi Oltenia şi pe suprafeţe mici în restul teritoriului; la munte vitezele vor fi de 60...90 km/h, iar la altitudini de peste 1600 m în Carpaţii Meridionali şi local în cei Orientali vântul va sufla tare, cu rafale de 90...120 km/h, viscolind puternic zapada depusa anterior si determinând scaderea vizibilitatii. Cerul va fi variabil, cu înnorari îndeosebi în nordul si în centrul teritoriului unde pe arii restrânse vor fi precipitatii slabe, predominant sub forma de ploaie. În zona montana, local vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă, vor fi cuprinse 4 şi 16 grade.

Stiri din Sport