Articolele din categoria TRAVEL:

5 sfaturi pentru o vacanță reușită în Hurghada (P)
5 sfaturi pentru o vacanță reușită în Hurghada (P)
Egiptul este o destinație ideală de vacanță, în orice perioadă a anului și pentru orice buget și preferințe. Dacă îți place să stai la plajă într-un complex de lux, dar ai vrea să explorezi și vestigii antice, poți merge în Hurghada, Egipt. Este o stațiune cunoscută la Marea Roșie, unde te poți bucura de un sejur reușit indiferent dacă ai venit cu un grup de prieteni, cu familia sau în luna de miere. Îți prezentăm în acest articol 5 sfaturi care te vor ajuta să ai parte de o vacanță reușită în Hurghada.
Cele mai impunătoare clădiri ale lumii
Cele mai impunătoare clădiri ale lumii
Arhitectura reprezintă un subiect de interes pentru multe persoane. Cu cât sunt mai impunătoare și ambițioase, cu atât clădirile reușesc să atragă mai multe priviri. Nu este un secret faptul că există turiști care parcurg distanțe însemnate pentru a vedea cu ochii lor bijuteriile arhitecturale renumite la nivel mondial. Cu toate că exteriorul poate cuceri dintr-o privire, designul interior este la fel de important. Fie că este vorba despre o structură pe bază de lemn sau un proiect modern care încorporează elemente de marmură, cu siguranță există doritori care și-ar dori să se afle în fața unei astfel de construcții.  
Aventurile sătmăreanului care a plecat într-o expediție în Siberia pe urmele bunicului său
Aventurile sătmăreanului care a plecat într-o expediție în Siberia pe urmele bunicului său
Sătmăreanul Bertici Attila înfruntă frigul și face expediții în Siberia alături de familia sa. Pe 12 decembrie, Attila a pornit într-o altă expediție alături de soția lui. De această dată cei doi soți vor parcuge drumul spre Oymaykon, Siberia în plină iarnă. Prima expediție în care a pornit Attila a fost în Vladivostok alături de fiul său, Norbert. Aceștia doreau să refacă drumul parcurs de bunicul lui Attila, care a evadat dintr-un lagăr de concentrare din Siberia în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. După evadare, bunicul acestuia a parcurs mii de kilometri pe jos. I-au trebuit doi ani să ajungă acasă, în România.