"Prezenţa REALITATEA.NET în contractul prezentat de Gazeta Sporturilor este abuzivă şi porneşte, sper eu, dintr-o confuzie pornită de la compania Artisan
Consulting - cu care F5 nu are şi nu a avut nicio relaţie contractuală. Pe niciunul dintre site-urile grupului nu există publicitate nemarcată", a completat Dragoş Stanca.
Acesta a explicat că F5 deţine în exclusivitate dreptul de administrare şi vânzare pe site-urile Realitatea-Caţavencu. "Ca director general al acestei companii, şi om care semnează toate actele, nu am cunoştinţă de niciun contract semnat de F5 cu Ministerul Tineretului şi Sportului sau cu alte companiile invocate în anchetele GSP ca organizatoare ale evenimentelor invocate", precizează Stanca.
"Articolele publicitare din site-urile F5 Realitatea-Caţavencu sunt şi vor rămâne marcate distinct, chiar dacă în domeniul online nu există nicio lege care să reglementeze acest tip de publicitate", a conchis managing director F5, Dragoş Stanca.
Gazeta Sporturilor a prezentat vineri o anchetă referitoare la modul în care Guvernul a încredinţat 630.000 de euro, fără licitaţie, Ministerului Tineretului şi Sportului către două firme pentru organizarea Zilei Tineretului de 2 Mai. GSP susţine că "prin MTS-ul condus de Monica Iacob-Ridzi, Guvernul României a cumpărat şi a plătit ştiri şi reportaje editoriale la televiziuni importante, încălcînd Legea Audiovizualului". Printre publicaţiile prezentate era menţionat şi portalul de ştiri REALITATEA.NET.