Biscuiţi cu unt de arahide: o gustare de post plină de savoare. Cum se prepară Aceste gustări sănătoase, biscuiţii cu făină de seminţe de in şi unt de arahide, s-ar putea să devină preferatele tale. Ai nevoie de cinci-şase ingrediente şi o oră liberă în care să le amesteci, să laşi compoziţia puţin la rece, urmând să formezi biscuciţii pentru copt, apoi să-i vezi cum se rumenesc.
Taxă de trecere pe Autostrada dintre Comarnic și Brașov. Ministrul Transporturilor anunță schimbări majore Autostrada Comarnic-Brașov s-ar putea face în parteneriat public-privat, iar pe această autostradă va exista taxă de acces, spune ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
Secretele preparării celei mai bune cafele. Condimentele pe care să le adaugi în licoare magică, ce ne trezește în fiecare zi Cafeaua trebuie să aibă un gust doar ușor amărui care rămâne după degustare. Acesta trebuie să fie similar cu cel al ciocolatei amărui. Trebuie să știi că există trei ingrediente care se pun în această băutură pentru un gust mai intens. Vei putea scăpa de lapte și zahăr.
Postul Paștelui 2024. Care sunt zilele cu dezlegare la pește Postul Paștelui 2024. Anul acesta, creștin-ortodocșii au de ținut 48 de zile de post înainte de Paște. Acestea încep pe 18 martie și se sfârșesc pe 5 mai. Începutul postului diferă de la un an la altul, în contextul în care data Sfintelor Paști nu are o dată fixă de prăznuire. În perioada postului, credincioșii trebuie să se roage pentru curățarea sufletului.
Spune adio petelor galbene de pe haine! 4 trucuri simple pentru a obține rezultate demne de o curățătorie de lux După ce ai purtat ultima dată rochia ta albă preferată sau cămașa care se potrivește la orice, ai observat petele galbele de la deodorant și moralul ți s-a prăbușit brusc? Nu te îngrijora. Există soluții pentru astfel de probleme și sunt atât de simple, de te vei mira cum de nu te-ai gândit chiar tu la asta. Cum o veste bună nu vine niciodată singură, iată că noi mai avem una pentru tine: odată ce vei pune în practică sfaturile de mai jos, hainele tale preferate vor arăta din nou ca noi.
Reguli de aur în Postul Paştelui. Credincioșii trebuie să le cunoască și să țină cont de ele: principalele tradiţii şi superstiţii Postul Paştelui începe, astăzi, 18 martie şi reprezintă o perioadă de pregătire a minţii, sufletului şi trupului credincioşilor pentru Învierea Domnului, sărbătorită anul acesta în data de 5 mai. Această perioadă reprezintă cea mai lungă şi aspră perioadă de abstinenţă din calendarul creştin ortodox.
Rezultatele Loto 6/49, Noroc duminică, 17 martie. Iată numerele câştigătoare Duminică, 10 martie 2024, Loteria Română a organizat noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 și Super Noroc.
Sărbătoare 18 martie. Zi importantă a ortodoxiei: un mare sfânt este cinstit în calendar. Astăzi începe Postul Paștelui Este zi de mare sărbătoare pentru creștin-ortodocși. Astăzi începe Postul Paștelui.
Fără bătăi de cap! 7 metode simple pentru a curăța rapid și eficient rosturile din bucătărie și baie Gresia sau faianța care acoperă podeaua și pereții poate fi foarte ușor de curățat cu aceste 7 metode simple!
Rugăciunea pe care trebuie să o rostești neapărat de Buna Vestire. Se spune că deschide ușile Cerului și are puteri miraculoase în rândul credincioșilor Buna Vestire este sărbătoarea pe care credincioșii români o sărbătoresc anual, în data de 25 martie. Ziua aceasta este însemnată în calendarul ortodox cu cruce roșie, și se spune că în această zi sunt deschise porțile Raiului.
Japonezul Shigeichi Negishi, inventatorul karaoke, a murit la vârsta de 100 de ani Creatorul primului dispozitiv karaoke, Shigeichi Negishi, a murit la Tokyo, la vârstă de 100 de ani. Tragica veste a fost transmisă de jurnalistul Matt Alt, care l-a intervievat în 2018.
4 dintre cele mai strânse prietenii între zodii. Legătura lor este pe viață! Într-o lume plină de relații trecătoare, să găsești pe cineva care să-ți rămână prieten toată viața este cu adevărat o raritate.
Te-ai trezit în mijlocul nopții și nu te mai ia somnul? Află care sunt cauzele și ce poți face Orice persoană care a experimentat trezirea bruscă în mijlocul nopții știe cât de deranjante și frustrante pot fi efectele insomniei. Într-un articol recent din New York Post, dr. Biquan Luo, o expertă în somn din San Francisco, împărtășește câteva dintre cauzele acestui fenomen și oferă sfaturi practice pentru a-l depăși.
Rudraksha, un secret vechi de secole al spiritualității orientale. Promite să ofere protecție și echilibru VIDEO Rudraksha este un fruct al copacului Elaeocarpus ganitrus, care este nativ în regiunile Himalayene, Nepal și Java.
De ce se îngălbenesc și se încrețesc frunzele de la orhidee. Greșelile pe care și tu le faci Îngălbenirea și încrețirea frunzelor de orhidee pot fi un semn al unei boli, rezultat din greșelile pe care le facem în îngrijire sau dintr-un proces complet natural care apare la unele orhidee.
Cum îți poți da seama că o mașină are kilometrajul măsluit? Prima metodă, cea „băbească”, este să ne uităm la principalele elemente din interior: uzura volanului, a schimbătorului de viteze, a pedalelor, a scaunului șoferului.
15 martie, Ziua mondială a somnului: "reguli de igienă" pentru a dormi ca un bebeluș La 15 martie 2024, este marcată ediţia cu numărul 17 a Zilei mondiale a somnului. Aceasta este programată în fiecare an, în ziua de vineri a celei de-a doua săptămâni întregi a lunii martie.
Ce trebuie să pui la rădăcina trandafirilor, în luna martie, pentru a înflori spectaculos. Trei trucuri magice, la îndemâna oricui Primăvara este momentul ideal pentru a începe pregătirile pentru o grădină cu trandafiri spectaculoasă și plină de culoare. Pentru a te bucura de flori frumoase și sănătoase în toată vara, este crucial să oferi trandafirilor tăi îngrijirea și atenția de care au nevoie. Iată ce trebuie să știi despre cum să îngrijești rădăcinile acestei plante în luna martie pentru a obține rezultate uimitoare.
Unde se află, de fapt, mormântul lui Robin Hood. O cârciumă celebră este în apropierea sa: legendele de care se leagă numele său FOTO&VIDEO Locul tradițional al mormântului lui Robin Hood de la moșia Kirklees din Yorkshire, REgatul Unit, a fost subiect de controverse încă din secolul al XVI-lea. Există îndoieli cu privire la autenticitatea sa și, de-a lungul secolelor, au existat relatări contradictorii cu privire la conținutul mormântului. Sunt asociate cu el două pietre: lespedea cu cruce și piatra cu epitaf.
Zodiile care au visuri mărețe. Sunt îndrăznețe și determinate să-și atingă țelul: pentru ele nu există "Nu pot" Te-ai întrebat vreodată de ce unii oameni visează măreț, în timp ce alții nu au aspirații și ambiție? Astrologia ne poate oferi răspunsul!
Ce mâncau românii acum 100 de ani. De ce nu existau țărani grași: explicația uluitoare În decursul ultimilor zeci de ani, odată cu fenomenul globalizării, modul nostru de alimentație s-a schimbat în mod semnificativ. Astăzi, avem acces la fructe exotice din Asia, legume cultivate în America și pește proaspăt adus din cele mai îndepărtate oceane ale lumii. Cu toate acestea, în urmă cu un secol, opțiunile culinare ale românilor erau mult mai limitate.
„Cometa diavolului”, vizibilă de pe Pământ. Pentru mulți este un eveniment unic în viață – VIDEO Un fenomen astronomic rar va putea fi urmărit de pasionații astronomiei în următoarele săptămâni. Este vorba de apariția celebrei "Comete a Diavolului", corp c ceresc ce intră în aria de vizibilitate o dată la 71 de ani.
Vatra Satului se mută în Sectorul 4, la Parcul Tudor Arghezi. Un nou târg tradițional se desfășoară în acest weekend - FOTO Va avea loc un nou târg “Poftim, din România!”, în sectorul 4! Noua ediție poartă numele “Vatra Satului în Sectorul 4”. Datele de desfășurare vineri, sâmbătă și duminică, 15-17 martie! Locația: Parcul Tudor Arghezi din sectorul 4.
Două motive pentru care este indicat să înlocuiești cafeaua cu ceaiul negru. Beneficiile asupra organismului sunt uimitoare Ceaiul negru, cunoscut pentru aroma sa bogată și proprietățile sale benefice, a câștigat popularitate în rândul iubitorilor de băuturi calde. Noi îți prezentăm două motive pentru care ar fi indicat să înlocuiești cafeaua cu ceaiul negru. Află care sunt acestea!
Plantele care atrag sărăcia și ghinionul în casă. Ce nu trebuie să ții în sufragerie - FOTO Multe persoane aleg să-și decoreze locuința cu diverse plante. Și totuși, conform principiilor Feng Shui, unele dintre acestea atrag ghinionul și sărăcia. Iată ce nu trebuie să ții în casă!
Vrei să îți găsești dragostea adevărată pe aplicațiile de dating? Iată ce trebuie să faci: pașii simplii În era digitală, procesul de căutare a sufletului pereche a suferit o transformare majoră, trecând de la metodele tradiționale, la navigarea online prin aplicații de dating, direct de pe telefonul mobil.
Risc de avalanșă în Munții Bucegi și Făgăraș. Ninsoarea abundentă pune în pericol turiștii Meteorologii avertizează că este risc mare, de gradul 4 din 5, de producere de avalanşe la peste 1.800 de metri în munţii Făgăraş şi Bucegi, unde a nins foarte mult în ultimele ore, informează Buletinul nivometeorologic transmis astăzi.
Ce se întâmplă dacă lăsăm ușa frigiderului deschisă. Consecințele pot fi devastatoare: cum poți evita problemele De multe ori, în goana zilnică sau pur și simplu din neatenție, ne putem trezi cu ușa frigiderului lăsată deschisă. Poate părea un lucru neînsemnat, dar consecințele pot fi neplăcute și costisitoare. Acest articol își propune să exploreze ce se întâmplă atunci când neglijăm să închidem ușa frigiderului și cum putem evita aceste probleme.
Unde pot fi încărcate mașinile electrice? VEZI HARTA INTERACTIVĂ a stațiilor ACTIVE din România O hartă informativă cu punctele de încărcare a maşinilor electrice este disponibilă pe site-ul Ministerului Energiei.
Îndrăgita actriță Eugenia Șerban a trăit un calvar din cauza fiului care se droga. Dezvăluiri șocante Eugenia Șerban a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre teroarea prin care a trecut timp de mai bine de 10 ani din cauza fiului ei dependent de droguri. Actrița a fost terorizată, amenințată și umilită de tânăr. Asta, însă, până în momentul în care a fost nevoită să sune la 112 și să ceară ordin de protecție, pentru că se temea pentru viața ei.