Articolele din categoria TIMP LIBER:

Imagine incredibilă de la ecografie
Cel mai optimist copil: zice că totul este OK încă din burtică. FOTOGRAFIA care face furori!
Cele noua luni de sarcina  sunt pline de bucurii, de asteptari, dar si de o oarecare teama, mai ales daca este vorba despre primul copil. Nu este deloc usor sa fii mamica, insa, in mod clar, sentimentul este unic. Daca ai trecut si tu prin aceasta experienta, cu siguranta iti amintesti momentele in care te imbarbatai singura si iti spuneai ca totul va fi bine si ca te vei descurca de minune in noua meserie, cea de mamica.
William Patrick Hitler, "dezgustătorul nepot" al lui Adolf
William Patrick Hitler, "dezgustătorul nepot" al lui Adolf
Nepotul vitreg al lui Adolf Hitler a fost un personaj care şi-a construit o efemeră celebritate pe spinarea Führer-ului; sătul de şantajele sale, dar şi de atacurile din presa occidentală, cancelarul ajunsese să-l numească „dezgustătorul meu nepot”, fără a lua însă alte măsuri la adresa sa. Deznodământul acestei istorii nu putea fi decât unul: după ce şeful statului german a dispărut din istorie, William Patrick n-a mai contat ca individ şi, pentru a nu fi ridicol, a preferat acestei situaţii mult mai prudentul, mai confortabilul, dar şi definitivul anonimat.
Ashya King şi mama sa, în spital
ALERTĂ INTERPOL în 190 de ţari. Un băieţel de 6 ani, GRAV BOLNAV, furat de părinţi din spital
Interpolul a lansat o alertă în 190 de ţări pentru găsirea unui băieţel răpit de către părinţii săi dintr-un spital din Marea Britanie. Copilul de şase ani a fost operat pentru înlăturarea unei tumori pe creier, iar şansele sale de supravieţuire sunt minime, în lipsa tratamentului de specialitate. Medicii spun că familia a întrerupt tratamentul micuţului din motive religioase.