Articolele din categoria TIMP LIBER:

Cadouri handmade pentru Crăciun
Cadouri handmade pentru Crăciun
Mai e putin pana la „febra“ cumparaturilor de sarbatori si, ca in fiecare an, nu ti-ar strica putina inspiratie ca sa gasesti cadouri speciale pentru cei dragi. Nu e un secret ca darurile cele mai apreciate sunt cele venite din inima si facute chiar de tine. Asa ca ne-am gandit sa-ti venim inajutor cu cateva idei festive de cadouri handmade, ca sa eviti agitatia din magazine si sa-ti bucuri familia cu atentii personalizate, dupa gustul si preferintele fiecaruia, scrie curademiere.ro.
9 greșeli grave pe care le fac bărbații cu femeile
9 greșeli grave pe care le fac bărbații cu femeile
Cati barbati nu cauta formula perfecta care sa-i transforme peste noapte in cuceritori de talia lui Casanova? Cati dintre noi nu ne-am intrebat ce facea celebrul cuceritor astfel incat atat de multe doamne si domnisoare din diferite cercuri i-au cazut prada? Cine nu viseaza cu ochii deschisi ca i-a descoperit secretele acestui cuceritor fara pereche si le-a aplicat cu succes? S-au scris o multime de carti despre metodele folosite de Casanova, nu mai are sens sa vorbim si aici despre ele. Insa putem sa va dezvaluim cateva dintre greselile pe care le fac barbatii care NU au priza la femei. Dragi domni, cititi-le cu atentie si mai ales aveti grija sa nu le repetati. In cazul in care va numarati printre cei care se purtau astfel in preajma reprezentantelor sexului frumos, acum stiti de unde vi se trage esecul.
Top 5 regrete ale oamenilor care mor. Daca am putea da timpul inapoi…
Top 5 regrete ale oamenilor care mor. Daca am putea da timpul inapoi…
Nu de putine ori auzim ca un suflet sanatos este cel ce asigura si un corp sanatos, nu doar mintea sanatoasa este decisiva in sanatatea noastra fizica. Din ce in ce mai mult se dovedeste concret faptul ca, atunci cand sufletul ne este ingreunat, nu reusim sa ne bucuram de prezent, de micile bucurii ale vietii si sa ne debarasam de povara trecutului sau de ingrijorarea pentru viitor, incet incet aceste trairi si emotii apasatoare si negative imbolnavesc corpul. Exista o legatura indiscutabila intre spirit, minte si corp.