Articolele din categoria SPORT:

Campion la box, ucis în bătaie, în fața unei școli
Campion la box, ucis în bătaie, în fața unei școli - rezultatul necropsiei, tulburător. Sora victimei a mai pierdut un frate, înainte de tragedie
Apar noi detalii șocante în cazul crimei din Bacău, după un incident în trafic. Bărbatul ucis în bătaie era campion la box și are o poveste tristă: a crescut la casa de copii, iar sportul l-a ajutat să-și facă un nume, scrie realitateasportiva.net. Bătăușii au fost lăsati in libertate de oamenii legii, pentru că procurorii n-au reușit să dovedească o legătură directă între lovituri și deces. Medicii legiști spun că boxerul ucis în bătaie ar fi murit, de fapt, din cauza unui accident vascular cerebral. 
Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf la nunta de cristal Exclusiv
Incredibil, dar adevărat: Reghecampf refuză să plătescă pensia alimentară! Anamaria Prodan, declarația care îl îngroapă definitiv. Ca bărbat! EXECUTAT!
După ce a anunțat cu surle și trâmbițe că a câștigat ordonanța pe care chiar el a deschis-o, fără ca familia să știe, unde cerea instanței ca aceasta să hotărască și cuantumul pensiei alimentare și programul de vizită, Reghe a anunțat că a câștigat și, când a venit hotărârea instanței de a plăti retroactiv pe un an pensie alimentară în cuantum de o treime din ceea ce câștiga la Craiova, s-a speriat că nu are bani să plătească și a făcut recurs. Încă o dovadă că Laurențiu Reghecampf mănâncă bătaie cu propriile arme. Tot ce deschide pare că se întoarce împotriva lui… „Noi nu înțelegem cum el a ajuns așa jos”, comentează Anamaria Prodan, pentru realitateasportiva.net.
Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Traian Băsescu, scrisoare surprinzătoare către Anamaria Prodan: „Mare noroc a avut Reghe!”. Ce i-a transmis fostul șef de stat!
Impresara Anamaria Prodan a postat recent pe contul ei de Instagram o scrisoare surprinzătoare primită tocmai de la Traian Băsescu. Scrisoarea este redactată chiar de mână și e datată în aprilie 2020. Fostul președinte al țării îi adresează numai cuvinte de laudă pentru cariera sa dar și pentru căsnicia cu Laurențiu Reghecampf de la acel moment.