"Faţă de lipsa de procedură şi pentru a se a preciza felul intervenţiei formulate de Negoiţă Florin şi temeiul de drept al cererii acordă termen de judecată la data de 14.09.2016", se arată în decizia de miercuri.
În 12 iulie, Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 20 iulie, apoi pentru 24 august judecarea cererii FC Rapid de suspendare a executării silite.
Executarea silită a fost cerută de SC Fotbal Club Rapid a fost cerută de Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, de mai multe persoane şi de firme, printre care Ana Hotels SA, Ana Imep SA şi Compania Romprest Service SA.
În 7 iulie, Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea de suspendare a hotărârii de intrare în faliment a Clubului de Fotbal Rapid, decizia nemaiputând fi atacată la o altă instanţă.
Avocaţii clubului Rapid Bucureşti au solicitat instanţei suspendarea, pe calea ordonanţei preşedinţiale, a executării deciziei din 13 iunie a Tribunalului Bucureşti prin care s-a dispus intrarea clubului în faliment.
“În temeiul art 105 rap. la art.107 alin. 1 lit.C din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei, dispune intrarea în faliment prin procedura generală a debitorului. În temeiul art. 107 alin. 2 din Legea nr. 85/2006 privind procedura insolvenţei ridică dreptul de administrare al debitorului şi dispune dizolvarea societăţii debitoare”, se arată în decizia pronunţată în 13 iunie de Tribunalul Bucureşti.
Instanţa a dispus sigilarea bunurilor din averea FC Rapid şi trimiterea de notificări tribunalelor din alte judeţe în care clubul are bunuri, în vederea sigilării, prin lichidatorul judiciar.