Anunţ surprinzător. Renunţă la postul de selecţioner după România - Olanda

Thursday, 09 November 2017, 11:07, Sursă: REALITATEA.NET

Dick Advocaat a anunțat că se va retrage din postul de selecționer al naționalei Olandei după meciurile amicale pe care "Portocala mecanică" se va disputa luna acesta, cu Scoția și România, a anunțat tehnicianul batav.

În vârstă de 70 ani, Advocaat l-a înlocuit în luna mai pe Danny Blind în postul de selecționer național, însă cel de-al treilea său mandat la conducerea "Portocalei mecanice" nu a decurs așa cum și-ar fi dorit, olandezii ratând calificarea la Cupa Mondială de fotbal ediția 2018, după ce s-au clasat pe locul al treilea în gruparea lor de calificare, după Franța și Suedia, conform Agerpres.

"Acestea sunt ultimele mele două meciuri, după care mă voi opri", a declarat Advocaat miercuri, imediat după sosirea la Aberdeen, în vederea meciului cu Scoția, programat în această seară (joi).

Olanda, vicecampioană mondială în 2010, în Africa de Sud, și ocupanta locului 4 la Mondialul 2014 din Brazilia, va întâlni România, pe Arena Națională din București, marți, 14 noiembrie.

Dick Advocaat nu a dezvăluit care va fi viitoarea sa destinație după despărțirea de naționala Olandei. El a mai pregătit, în cursul carierei sale, selecționatele Emiratelor Arabe Unite, Coreei de Sud, Belgiei, Rusiei și Serbiei.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage