Articolele din categoria SOCIAL:

Cadavrul unei femei în stare avansată de putrefacție, descoperit într-o zonă retrasă din Petroșani/ Arhivă foto
Cadavrul unei femei în stare de putrefacție, descoperit într-o zonă retrasă din Petroșani. Pe corp există semne de violență
Descoperire șocantă într-o zonă mai retrasă a municipiului Petroșani. Vorbim despre cadavrul unei femei, a cărui identitate nu a fost, pentru moment, identificată. Pe trupul acesteia existau semne de violență. Este așteptat rezultatul necropsie în urma căruia se vor stabili cauzele decesului. În funcție de concluziile legiștilor, poliția va continua cercetările. 
Cinci frați din Galați, bătuți și maltratați de bunici! Timp de 10 ani, minorii au fost supuși la chinuri inimaginabile/ Arhivă foto
Cinci frați din Galați, bătuți și maltratați de bunici! Timp de 10 ani, minorii au fost supuși la chinuri inimaginabile
Caz terifiant la Galați. Cinci copii au fost supuși unor abuzuri și chinuri de nedescris chiar de către bunicii paterni, care îi aveau în grijă de mai bine de 10 ani. Copiii au fost luați din Spania, unde se aflau în grija autorităților, după ce părinții nu au mai putut să-i crească. Totul a ieșit la iveală după ce băiatul cel mare de 16 ani nu a mai putut suporta și a depus plângere la poliție. Urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional! 
Mărturisirile șocante ale criminalului studentei, în fața anchetatorilor
Mărturisirile șocante ale criminalului studentei la medicină, în fața anchetatorilor: „Stătea pe telefon și mă ignora”
Mirel, tânărul care a ucis-o cu sânge rece pe Andreea, studenta la Medicină, a povestit totul în fața anchetatorilor. Criminalul în vârstă de 23 de ani este student la Teologie și spune că avea o relație cu Andreea din octombrie. In ultima luna, însă, o simțea din ce în ce mai distantă, iar asta l-a scos din minți. Între timp, trupul neînsuflețit al tinerei a fost adus la casa părintească din Padeș. 
MAE oferă detalii cruciale despre alegerile pentru Parlamentul European
Ghid esențial pentru diaspora: MAE oferă detalii cruciale despre alegerile pentru Parlamentul European
Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a făcut un pas important în sprijinul cetățenilor români din diaspora, publicând pe pagina sa de internet informații detaliate referitoare la exercitarea dreptului de vot la alegerile pentru Parlamentul European din acest an. Acest gest vine în contextul în care participarea cetățenilor români din afara țării la procesul democratic este crucială și necesită o bună informare și organizare.
Forţa de reacţie a NATO poate intra, staţiona sau tranzita România. Foto: Profimedia
România, în linia întâi: Forţa de reacţie a NATO poate intra, staţiona sau tranzita România în scopul pregătirii şi/sau desfăşurării de operaţii militare, în anul 2024
Într-un moment crucial pentru securitatea națională și situația geopolitică actuală, Plenul reunit al Parlamentului României s-a întrunit în ședința de marți pentru a lua act de o declarație de maximă importanță. Prin intermediul unei scrisori expediate către Legislativ, președintele Klaus Iohannis a adus la cunoștința Parlamentului că Forța de Reacție a NATO poate intra, staționa sau tranzita teritoriul României în scopul pregătirii și/sau desfășurării de operații militare în anul 2024, atunci când va fi nevoie. Această decizie nu numai că subliniază parteneriatul solid între România și Alianța Nord-Atlantică, dar și evidențiază importanța și responsabilitatea țării noastre în asigurarea securității regionale.
Un nou mod de înșelăciune, prin apeluri telefonice
Avertismentul poliției: Un nou mod de înșelăciune, prin apeluri telefonice. Tehnologia prin care afișează numărul de telefon al instituțiilor de încredere
Poliția Română avertizează cu privire la o formă tot mai des întâlnită de înșelăciune, cunoscută sub denumirea de spoofing, în care atacatorii se folosesc de tehnologia Voice over IP (VoIP) pentru a-și „masca” numărul real de telefon. Prin această metodă, aceștia reușesc să facă ca numărul apelantului să pară legitim sau asociat cu o instituție de încredere, inducând astfel în eroare potențialele victime.