A mâncat în fiecare zi o felie de pâine unsă cu miere și scorțișoară. Medicii, uimiți de rezultat! Amestecul de miere și scorțișoară vindecă aproape orice boală. Consumat zilnic pe pâine, efectele lui vor face minuni asupra sănătății.
Acuzații grave la Spitalul Județean Galați: femeie cu probleme respiratorii, dusă la Secția Diabet. Pacienta a murit Acuzații de malpraxis la Spitalul Județean de Urgență Galați. Rudele unei femei susțin că pacienta a murit după ce a fost dusă la Secția Diabet, deși avea probleme pulmonare.
Somnul ne îngrașă sau ne slăbește? Ce spun specialiștii Deși este mai cunoscut ca cel care îngrașă, se pare că somnul are capacitatea să ne și slăbească. Da, este adevărat! Un somn de calitate poate avea efecte semnificative asupra metabolismului, controlului apetitului și altele, contribuind astfel la pierderea în greutate
3 boli care se pot citi în palme - simptomele care ar trebui să te trimită de urgență la doctor Există afecţiuni care au, printre simptome, şi anumite modificări la nivelul pielii.
Exploziile de la Crevedia. 6 răniți, inutubați și ventilați mecanic. Care este situația tuturor pacienților aflați în spitale Un pacient rănit în urma exploziilor de la Crevedia care se află internat la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" şi alţi 5 care au fost transferaţi în străinătate sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic, a informat, luni, Ministerul Sănătăţii, în cel mai recent raport făcut public după tragicul incident în care 4 oameni și-au pierdut viața.
Pacienți cărați cu targa pe scări, după ce liftul s-a stricat. Mâncarea, dusă cu liftul pentru deșeurile cu risc - caz uluitor într-un spital din România Bolnavii de la Spitalul Județean Sibiu care ajung la Urgență și necesită internare pe secții sunt transportați cu targa pe scări, asta după ce liftul principal al unității medicale s-a stricat, iar piesa de schimb necesară nu se găsește în România.
Spitalul din România care interzice din nou vizitele din cauza Covid: val de infectări cu noua variantă Pirola Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Buzău a decis să interzică accesul aparținătorilor în patru secţii pentru a evita răspândirea virusului SARS-CoV-2, după ce 8 pacienţi au fost confirmaţi pozitiv.
Ingredientul banal care strică murăturile. Ce să NU pui niciodată în conservele pentru iarnă Prepararea conservelor pentru iarnă implică multă atenție, pentru ca acestea să reziste mai multe luni în cămară. La murături, gospodinele trebuie să fie foarte atente deoarece un ingredient banal poate strica zeama.
Doliu în lumea medicală din România. O doctoriță renumită a murit sub ochii colegilor: "S-a întunecat cerul și a început să picure" Spitalul Sf. Maria din Iași este acum în doliu, după ce a pierdut unul dintre cei mai apreciați membri.
În ce fel este influențată viața intimă de venirea toamnei Venirea toamnei poate avea un impact semnificativ asupra vieții intime, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional. Iată câteva moduri în care toamna poate influența viața intimă:
Efectul miraculos al consumului de fasole păstăi - Specialiștii au fost surprinși de beneficiile atât de puțin cunoscute Pe lângă faptul că sunt foarte gustoase, păstăile de fasole verde aduc numeroase beneficii sănătății: protejează sistemul cardiovascular, datorită conţinutului de antioxidanţi, și sunt o sursă importantă de fibre alimentare.
Dieta de toamnă care te ajută să dai jos rapid kilogramele acumulate în concediul din vară Toamna este aici, iar cu ea vine și o nouă oportunitate de a ne reevalua obiceiurile alimentare și de a ne pune în aplicare planurile de slăbire. Dacă ai acumulat câteva kilograme în plus în timpul concediului de vară, nu ești singurul.
Efecte benefice complet neașteptate ale mustului - Care e singurul moment în care devine toxic pentru organism Mustul, sucul de struguri plin de vitamine și antioxidanți, este o alegere populară în sezonul de toamnă. Acesta conține vitaminele A, B1, B2 și C și are proprietăți detoxifiante și imunostimulatoare. Cu toate acestea, există categorii de persoane care ar trebui să se abțină de la consumul lui.
Virusul West Nile a mai făcut o victimă: O femeie din Sibiu a murit Virusul West Nile a mai făcut o victimă. Este vorba despre o femeie, în vârstă de 73 de ani. Conform DSP Sibiu, simptomele au apărut la jumătatea lunii august. Pacienta a fost internată la ATI, însă, din păcate, nu a putut fi salvată.
Raed Arafat: N-am de gând să plec la pensie. Dacă cineva îmi solicită să plec, s-ar găsi oameni care să vină să continue Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, susţine că nu intenţionează să se pensioneze, însă în cazul în care ar fi destituit, s-ar găsi oameni care să-i continue munca la DSU, cu o condiţie: să fie lăsaţi de politicieni.
„Hrana bogaților”, în curs de omologare în țară. Beneficiile uriașe pentru sănătate Hrana bogaților este în curs de omologare în România. Banca de Resurse Genetice Vegetale Buzău pregătește brevetarea anghinarei, care are numeroase beneficii medicinale, alimentare, dar și ornamentale.
Starea răniților, după exploziile de la Crevedia. 7 pacienţi sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic, alți 17 în stare medie sau uşoară - Raportul MS Doi pacienţi răniţi în urma exploziilor de la Crevedia care se află internaţi în unităţi medicale din România şi alţi cinci care au fost transferaţi în străinătate sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic, informează Ministerul Sănătăţii în cea mai recentă informare făcută publică vineri.
Propunerea CNAS care dă o șansă în plus pacienților cu arsuri - Ce servicii importante vor putea fi decontate de Casă Pacienții cu arsuri ar urma să beneficieze de consiliere psihologică, psihoterapie și fizioterapie, prevede un proiect de Hotărâre de Guvern publicat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) în transparență decizională.
Rafila, răspuns nervos când e întrebat de paturile pentru mari arși: "Nu eu mă ocup de acest lucru" Ministrul Sănătății a fost întrebat, joi, într-un briefing de presă la Guvern, când au fost acreditate în România 34 de paturi pentru mari arși în 6 spitale - despre care instituția pe care o conduce susține că există în acest moment în țara noastră. "Vreți o informație de la mine pe care nu pot să v-o dau în momentul de față, pentru că nu eu mă ocup de acest lucru", a răspuns Rafila.
Guvernul a adoptat lista vaccinurilor decontate. Ce zice Rafila despre obligativitatea vaccinării Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a anunțat decizia Executivului de a adopta o hotărâre privind lista vaccinurilor care vor fi decontate în perioada următoare.
28 de cazuri confirmate cu virusul West Nile, în România - Numărul pacienților, în creștere / Recomandările INSP Un număr de 28 de cazuri au fost confirmate cu infecţie cu virusul West Nile de la începutul perioadei de supraveghere a acestei afecţiuni (6 iunie) până pe 30 august, a informat, joi, Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP).
CONTROVERSAT. Există doar două poziții corecte de somn? Ce spun specialiștii VIDEO Deși marea majoritate a oamenilor doarme cum apucă, specialiștii susțin că, pentru un „somn corect” sunt benefice doar anumite poziții.
Consumi în exces vitamina C? Iată la ce riscuri te expui Deși este recomandă pe scară largă pentru a avea o imunitate bună și un organism sănătos, consumul în exces de vitamina C poate duce la un dezechilibru destul de grav.
Alertă de botulism la Timișoara! 3 persoane, internate la Spitalul "Victor Babeş". O a patra, în curs de investigație - Detaliul șocant despre pacienți Pacienţi cu suspiciune majoră de botulism, internaţi la Spitalul "Victor Babeş" din Timișoara. Vorbim despre membrii unei familii care au fost internaţi în Clinica 2 de Boli Infecţioase a spitalului "Victor Babeş" din timișorean cu diagnosticul clinic suspiciune de botulism. O a patra persoană, rudă cu cei trei, aflată într-un centru de detenţie, a fost iniţial îndrumată pentru un consult în camera de gardă şi ulterior, internată în cursul nopţii în Clinica 1 de Boli Infecţioase a aceluiași spital. Din informațiile existente, cu toţii au consumat în ultimele 14 zile şuncă de porc preparată în propria gospodărie.
Teste antidrog în școli, dar și analize de sânge, la început de an școlar. Ce decizii vor lua autoritățile Autoritățile par să fi pus, cu adevărat, gând rău consumului de droguri în rândurile adolescenților. Dacă ministrul de Interne și Iohannis sunt de acord cu teste antidrog în școli, prefectul Bucureștiului a propus analize de sânge la începutul anului școlar, pentru a depista dacă elevii au consumat stupefiante.
ALERTĂ alimentară în Europa: Pericol de contaminare cu Salmonella - Pui congelat, retras din magazinele din România - Anunțul ANSVSA Alertă alimentară: Pericol de contaminare cu Salmonella în România. Autoritatea Sanitar Veterinară a anunțat retragerea din magazine a unui lot de pui congelat produs în Polonia. În plus, și Centrul European pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor a avertizat că peste 130 de cazuri de salmoneloză există în cel puțin 10 țări din Uniunea Europeană în acest moment.
Alimentele toxice care ne îngroașă sângele - Foarte mulți le consumă în fiecare zi fără să știe Mulți consumăm alimente contraindicate sănătății noastre. De exemplu, dacă avem probleme de coagulare a sângelui, foarte multe persoane nu știu ce alimente sunt bune pentru subțierea sângelui și mănâncă zilnic chiar produse ce duc la îngroșarea sângelui.
Alertă alimentară: carne de pui, retrasă din magazinele românești - contaminare cu salmonella Este alertă alimentară în magazinele din țară. Inspectorii sanitari au descoperit carne de pui contaminată cu salmonella.
„Boala X” - un nou virus cu potențial pandemic. Cercetătorii au dezvoltat deja un vaccin După ce omenirea a trecut cu greu peste Covid 19 cercetătorii se luptă cu un nou virus ce are potențial pandemic: „Boala X”. Companiile din domeniul farmaceutic au deja în teste un vaccin pentru acest nou virus.
STUDIU. Muzica poate reduce durerea bebeluşilor în timpul injecţiilor Cercetătorii au descoperit noi metode de a reduce din nivelul traumelor pe care nou născuții le trăiesc în timpul unor intervenții invazive, cu care nu sunt obișnuiți, precum injecțiile.