Capcana cremelor pentru plajă. InfoCons: 30% sunt în sistemul de alertă Peste 30% din cremele pentru plajă de pe piață sunt cu probleme, a avertizat președintele InfoCons.
Medicii anunță complicații în cazul fetiței spulberate de mașină în fața Parcului Pantelimon: membrul replantat ieri a fost amputat O operație-maraton, care a durat aproximativ 9 ore, efectuată la Spitalul "Grigore Alexandrescu", din București, a dat speranțe fetiței spulberate de șoferul teribilist care i-a ucis fratele în parcarea Parcului Pantelimon. În ciuda eforturilor medicilor care au încercat să-i salveze piciorul zdrobit, la câteva ore de la operația de replantare, s-a decis îndepărtarea membrului inferior din cauza complicațiilor apărute.
Caz șocant, la Botoșani. O femeie cu probleme psihice a născut în stradă Caz șocant la Botoșani. O femeie gravidă, cunoscută cu probleme psihice a născut în stradă în miez de noapte.
Invazie de meduze în Marea Neagră: cât de periculoase sunt pentru turiști? Ce faci dacă te înțeapă meduza mov: măsuri de prim ajutor În sezonul estival, apar temeri legate de invazia meduzelor în Marea Neagră, dar specialiștii spun că fenomenul este unul natural, care poate varia de la un an la altul. Deși unele specii pot provoca iritații, majoritatea meduzelor din Marea Neagră nu sunt periculoase pentru oameni.
De ce este bine să postim. Ce se întâmplă, de fapt, în organism când ne abținem de la mâncare Pe data de 31 iulie, începe Postul Sfintei Marii. De ce este bine să postim și care sunt beneficiile pe care le are asupra organimului.
Cum poți ști dacă ai ovare polichistice. Primele simptome. Ce spune ginecologul Cum poți ști dacă ai ovare polichistice. Ce spune ginecologul, la ce ar trebui să fii atentă prima dată și când ar trebui să te îngrijoreze simptomele?
Mirodenii și plante aromatice cu efecte terapeutice. Le folosești frecvent în bucătărie, dar nu știai ce beneficii au, de fapt Cele mai folosite mirodenii din bucătărie, pe lângă întrebuințarea lor culinară au și numeroase beneficii pentru sănătate. Iată despre ce este vorba.
Temperaturile ridicate şi valurile de căldură ce urmează ploilor favorizează apariţia unor boli grave. Medicii români trag un semnal de alarmă Institutul Naţional de Sănătate Publică a transmis, luni, un avertisment şi recomandări pentru populaţie, având în vedere că valurile de caniculă urmate de precipitaţii pot duce la apariţia unor boli grave.
Ce boli ascund petele albe de pe unghii. Alte semne, care indică prezența unor afecțiuni grave în organism. La ce ce trebuie să fii atent Prezența unor boli în organism poate fi indicată prin apariția unor afecțiuni la nivelul unghiilor. Iată despre ce este vorba.
Este bine sau nu să bem apă minerală carbogazoasă? Beneficii și contraindicații Beneficiile, dar și contraindicațiile pe care le are apa minerală carbogazoasă. Ce spun specialiștii.
Remedii pentru stările de oboseală. Ce trebuie să faci când te simți lipsit de energie Remedii pentru stările de oboseala. Care sunt cauzele oboselii cronice și ce trebuie să faci cânt te simți lipsit de energie. Iată câteva dintre cauzele care ar putea să va dea o stare permanentă de oboseală.
Cercetătorii lucrează la noul Ozempic. Pe ce principiu funcțioenază noul tratament? Un tip de fibre ar putea deveni substituentul celebrului medicament sintetic de tip Ozempic, în ceea ce privește efectele acestuia în curele de slăbire, dar și pentru diabetici.
Canicula și medicamentele. Unde nu trebuie ținute în perioadele cu temperaturi de peste 30 de grade Celsius Canicula poate modifica semnificativ eficacitatea medicamentelor, existând chiar riscul ca unele dintre substanțe să capete efecte toxice. De altfel, majoritatea tratamentelor au indicația de fi păstrate la cel mut 30 de grade Celsius. De asemenea, chiar efectele normale ale unor medicații pot fi periculoase în perioadele de caniculă, așa cum sunt, de exemplu, tratamentele care provoacă transpirație și deshidratare.
Sensibilitatea dentară și cum o putem trata Sensibilitatea dentară poate deveni o problemă frustrantă pentru cei care se văd obligați să evite alimentele calde sau reci din cauza disconfortului de care ar putea avea parte. În plus, anumite activități banale de îngrijire, cum ar fi periajul sau folosirea aței dentare, pot provoca dureri ascuțite și temporare în dinți. Din păcate, în unele cazuri există încă din naștere predispoziția spre a dezvolta această problemă, care își poate face apariția la orice vârstă.
Anunțul autorităților în contextul apariției virusului West Nile. Măsurile suplimentare care se vor lua Primăria Generală intervine cu tratamente suplimentare de combatere a ţânţarilor adulţi pentru diminuarea pericolului infectării cu virusul West Nile.
Benefică împotriva căderii părului, stimulează creșterea acestuia și te scapă de varice. Planta cu întrebuințări multiple Planta care are numeroase beneficii pentru sănătate. Este benefică impotriva căderii părului, stimulează creșterea acestuia și poate trata varicele.
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci pâine ținută la congelator Și tu ții pâinea în congelator ca să poată fi consumată mai multe zile la rând? Este un obicei greșit, spun specialiștii în alimentație. Iată de ce!
Îndulcitorul natural, ideal pentru diabetici, dar și pentru cei care vor să slăbească Cel mai bun îndulcitor natural. Este ideal pentru diabetici, dar și pentru cei care vor să slăbească. Iată despre ce este vorba.
Uleiul care te scapă de alergii și este un excelent energizant natural Uleiul care are multiple beneficii, printre care și faptul că ajută în cazul alergiilor. Despre ce este vorba și cum se folosește.
Primele simptome ale cancerului de colon. Semnele care trebuie să te trimită la doctor Cancerul de colon, cauze și simptome. Ce trebuie să știi despre această afecțiune și care sunt primele semne care ar trebui să te trimită de îndată la medicul gastroenterolog pentru investigații.
De ce trebuie să consumi de două ori pe săptămână pește. Beneficiile pentru sănătate Beneficiile consumului de pește sunt nenumărate. De aceea, specialiștii recomandă să se mănânce de cel puțin două ori pe săptămână pește. Iată care sunt motivele.
Cum știi că ai deficit de vitamina D. Primele simptome care ar trebui să te îngrijoreze. Îți poate afecta sănătatea mintală, dar și oasele Cum știi că ai deficit de vitamina D. Care sunt primele simptome care ar trebui să te îngrijoreze și care este rolul acestei vitamine în organism.
Lista celor mai bune alimente pentru sănătatea ochilor. Te vor ajuta să-ți îmbunătățești vederea Cele mai bune alimente pentru sănătatea ochilor. Te vor ajuta să-ți menții ochii sănătoși și , de asemenea, vor prevenii apariția afecțiunilor oculare. Iată despre ce alimente este vorba.
Cum tratăm toxiinfecția alimentară, o afecțiune care se manifestă vara cel mai des Toxiinfecția alimentară este o afecțiune cauzată de ingestia de alimente sau băuturi contaminate de microorganisme patogene.
ALERTĂ medicală! Primul caz de infecţie cu virusul West Nile, în Bucureşti. Care sunt simptomele și cum se tratează Din 3 iunie, de când a început perioada de supraveghere a infecţiei cu virusul West Nile, şi până în prezent s-a înregistrat un caz confirmat de infecţie.
Avertisment privind sănătatea copiilor: Mai mult de 17 pliculețe de zahăr într-o masă? Alimentul sărat pe care elevii îl au în pachetul pentru școală Medicii trag un semnal de alarmă în legătură cu conținutul surprinzător de zahăr din produsele pe care le considerăm obișnuite. Într-o apariție exclusivă în cadrul unui post TV, Sorin Mierlea a dezvăluit că un sandviș aparent simplu poate conține echivalentul a până la 17 pliculețe de zahăr, fără ca părinții să își dea seama.
Imaginile groazei cu gustările de la Spitalul Fundeni din București. Bolnavii au primit biscuiți contaminați cu viermi Un incident grav a zguduit Spitalul Fundeni din București, unde un pacient internat a descoperit viermi în biscuiții primiți la micul dejun. Tânărul, care suferă de leucemie și este internat în secția de hematologie, a fost profund șocat de această descoperire. După ce problema a fost semnalată, personalul medical a demarat o anchetă și a retras imediat toate pachetele de biscuiți pentru a evita alte cazuri similare.
Leacuri din vremuri biblice. Cu ce se tratau oamenii din vechime, când nu existau medicamente Leacuri din vremuri biblice, pe care le foloseau oamenii pentru a se trata și preveni anumite afecțiuni, pe vremea când nu existau medicamente.
Greșeala pe care o faci când mănânci pepene. Medicii trag un semnal de alarmă: te poate îmbolnăvi grav! Camerele de gardă sunt pline Medicii semnalează în aceste zile o creștere a numărului de toxiinfecții alimentare mai ales în rândul copiilor. Îmbolnăvirile apar, ca în fiecare an, mai ales în perioada concediilor la mare și la munte, acolo unde românii consumă alimente, multe dintre ele, infestate cu bacterii. Vara, salmonella este cea care face adevărate ravagii.
Ce sa mănânci daca ai diabet. Lista completă cu alimente care nu cresc glicemia Ce să mănânci dacă ai diabet și ce recomandă diabetologii. Aceste alimente au indice glicemic scăzut și trebuie să fie introduse în alimentația persoanelor care suferă de această afecțiune sau sunt predispuse la a o dezvolta, conform medicului.