Articolele din categoria PROMO TV:

Dan Vasile Mihale: Dragnea și Tăriceanu atacă "divizia de presă a statului paralel" Alt tip
Dan Vasile Mihale: Dragnea și Tăriceanu atacă "divizia de presă a statului paralel"
Reacția lui Dragnea la acuzațiile din cel de-al treilea dosar deschis de DNA nu m-a surprins. Mă așteptam să se agațe de toate funcțiile deținute și să profereze amenințări pe bandă rulantă la adresa tuturor șefilor din așa-zisele instituții de forță. Și-a vărsat nervii pe Kovesi (șefa DNA), pe Pahonțu (șeful SPP), pe Klaus Iohannis și, pentru prima oară, pe presă, mai exact pe presa independentă, care nu-i ridică osanale.
Gușă: După audierea lui Dragnea la DNA, începe războiul. Prima victimă - presa independentă Exclusiv
Gușă: După audierea lui Dragnea la DNA, începe războiul. Prima victimă - presa independentă
Audierea lui Liviu Dragnea la DNA va marca o ”zi Z”, în care se va declanșa un atac asupra presei libere și se va încerca distragerea atenției de la informațiile pe care le vom afla din comunicatul procurorilor anticorupție, este de părere Cozmin Gușă. Consultantul politic a realizat, la Realitatea TV, și o radiografie a PSD și a discursului pe care liderul social-democrat l-a abordat la congresul TSD.
Cozmin Gușă: În competiția dintre stat și multinaționale trebuie să câștige ambele Exclusiv
Cozmin Gușă: În competiția dintre stat și multinaționale trebuie să câștige ambele
Singura veste buna legată de multinaţionale este că în sfârşit un guvern a zis ceva, a avut atitudine - a spus Cozmin Guşă în emisiunea Realitatea Românească. Acesta a explicat şi cum au profitat multinaţionalele de pe urma statului român, iar la final a tras şi o concluzie: în competiţia dintre stat şi corporaţie este bine să câştige ambele, a punctat consultantul politic. 
ArcelorMittal a protestat însă, indicând că nu este treaba Comisiei Europene nici a statelor membre să intervină în activitatea companiilor private Alt tip
Dan Vasile Mihale: Tributul uriaș plătit de România pentru aderarea la UE și NATO
Parcursul României de aderare la euroatlantism a fost lung și anevoios. Pentru ficare vot, România a cedat o bucată mare din tortul economiei românești. România nu a fost primită în UE și NATO doar pentru ochii ei frumoși sau datorită providențialei poziționări geostrategice. Cei care ne-au dat votul lor au vrut ceva la schimb, și nu puțin. În unele cazuri, din cauza slăbiciunii guvernărilor care s-au succedat la putere, birul a fost mare.