Vâlcov demască planul PSD privind conducerea BNR

Vâlcov demască planul PSD privind conducerea BNR
Vâlcov demască planul PSD privind conducerea BNR

Darius Vâlcov, consilierul pe probleme economice al premierului Viorica Dăncilă, Vâlcov a sugerat că Mugur Isărescu va fi înlocuit de la BNR și l-a amenințat voalat și pe șeful Consiliului Concurenței, cerându-i o investigație asupra băncilor.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Câte clase are Florin Salam, de fapt. A recunoscut fără jenă: Spre norocul meu

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Carmen Harra a făcut totul public despre Florin Piersic: „Nu este încă timpul!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Ancuța Popoviciu șochează din nou! Judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu a întrebat-o pe mama Robertei dacă a fost la înmormântarea fiicei sale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova: Numeroși cetățeni, adunați în Piața Marii Adunări Naționale, la evenimentele organizate de Ziua Europei

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Mai multe evenimente din weekend deviază liniile 100, 203 și 205

Politică

Diana Șoșoacă a făcut din nou circ, de data asta într-o decapotabilă. Foto: Replica de Constanta
Diana Șoșoacă a făcut din nou circ, de data asta într-o decapotabilă. Silvestru Șoșoacă: „Se comportă ca o adolescentă!”
Diana Șoșoacă lovește din nou. Senatoarea putinistă a făcut senzație la Cuza Vodă și Medgidia, unde a fost prezentă pentru a-și susține candidații la primăriile celor două localități. Senatoarea a defilat într-o mașină decapotabilă, iar apoi a făcut baie de mulțime. 

Dan Ilie Morega
Dan Ilie Morega s-a răzgândit și susține că nu avea discernământ când s-a urcat la volan
Cerere înaintată de fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, prins de cinci ori la volan, desi avea permisul suspendat. Baronul de Gorj solicită judectorilor permisiunea de părăsi domiciliul, respectiv vila din Baia de Aramă, acolo unde îsi execută arestul la domiciliul.

Gabriela Firea, lovitură sub centură pentru Nicușor Dan
Gabriela Firea, lovitură sub centură pentru Nicușor Dan: „Cum se poate întoarce împotriva celor care l-au ales!”
Gabriela Firea a postat un nou mesaj pe pagina sa de socializare, în care critică lipsa de implicare a actualului edil al Capitalei, Nicușor Dan, în proiecte de mare importanță pentru bucureșteni.

Sebastian Burduja si Andrei Baciu
PNL Sector 3 dezvăluie adevărata față a Bucureștiului pe care Nicușor Dan nu o vrea văzută. Mesajele transmise de Andrei Baciu și Sebastian Burduja
Sebastian Burduja, candidatul PNL, scoate la lumină problemele ignorate din inima Capitalei. Promisiunea făcută în fața PNL Sector 3 și a lui Andrei Baciu.

Ultimele stiri

Marele campion Mihai Leu se află în spital.
Marele campion Mihai Leu, internat de urgență în spital. El a fost transferat la București din cauza unor complicaţii după o operaţie
O legendă a sportului românesc se confruntă cu mari probleme de sănătate. Campionul la box şi raliu Mihai Leu este internat la Spitalul Fundeni din Capitală, sub atenta supraveghere a medicilor. Vineri seară, Leu a ajuns la spitalul din Hunedoara, dar, din cauza problemelor complicate, a fost transferat la Bucureşti. 

Cât de pregătită este România să cedeze un sistem Patriot Ucrainei. Foto: Profimedia
Cât de pregătită este România să cedeze un sistem Patriot Ucrainei. Verdictul experților militari
După discuții intense la nivelul Alianței Nord-Atlantice, România este pregătită să cedeze Ucrainei un sistem antiaerian Patriot. Stocurile Armatei Române urmează să fie refăcute prin livrările ulterioare ale producătorului american. Este vorba, concret, despre unul dintre cele trei sisteme aflate în curs de operaționalizare. 

Se redeschide ancheta în cazul morții suspecte a mezzosopranei Maria Maxim Nicoară
Se redeschide ancheta în cazul morții suspecte a mezzosopranei Maria Maxim Nicoară. Datele omise care dau peste cap cazul
Se redeschide ancheta în cazul morții suspecte a mezzosopranei Maria Maxim Nicoară. Soțul artistei, principalul suspect, va fi audiat din nou de specialiști din cadrul IGPR cel mai probabil la începutul săptămânii viitoare. Bărbatul a fost deja trimis în judecată, dar doar pentru infracțiunea de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate

Razboi in Ucraina
Război în Ucraina, ziua 808: Germania cumpără de la SUA trei sisteme HIMARS pentru Ucraina
Ministrul german al Apărării Boris Pistorius a anunţat într-o vizită oficială în Statele Unite, achiziţionarea de la americani a trei lansatoare de rachete care să fie trimise Ucrainei şi voinţa Berlinului de a cântări mai mult în securitatea Europei - o schimbare de doctrină scrie presa germană. 

Sondaj Realitatea 1/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Primăria Capitalei?

Sondaj Realitatea 2/2

Accesează categoria Sondaj Realitatea din MENIU si vezi rezultatele LIVE.

Cu cine vei vota la Sectorul 5?



Vezi emisiunile Realitatea Plus