Redăm câteva dintre punctele demonstrației:
,,1. George Soros a fost și este un personaj controversat. Open Society a urmat același statut. A pus în aplicare proiectul său de implementare a democrației concepută de el sau de cel (cei) pe care îi reprezintă. Romania, Ungaria, Muntenegru și multe alte țări au devenit laboratoare politice de elaborare a democrației de tip Soros. 2. Niciodată Open Society și George Soros nu au susținut că urmăresc un proiect global conectat și dependent de un proiect global și coordonat de democrații americani.
3. În Romania, toate acuzațiile la adresa rețelei Soros au fost respinse cu dispreț pornind de la argumentul că este vorba de un sprijin acordat societății românești și nu reprezintă un proiect extern. Românii sunt mediocri că nu înțeleg altruismul lui George Soros, iar cei care au bănuieli sunt inculți sau de rea credință! George Soros, Open Society și Universitatea Central Europeană instruiesc tineri pentru a sprijini democrația autohtonă și insituțiile statului roman, susțin apărătorii fundației și ai miliardarului.
4. Niciodată George Soroș nu a făcut o delimitare netă între proiectele fundației sale și interesele economice ale miliardarului. Abia mai tîrziu am putut vedea că granița între părerile miliardarului, poziția fundației și acțiunile și proiectele Partidului Democrat există o asemănare. Cînd mai mare, cînd mai mică. Pe alocuri, chiar o identitate,'' scrie Cornel Nstorescu.
Continuarea AICI