Articolele din categoria MONDEN:

Mioara Roman, înmormântare cu fast: procesiune cu 4 preoți și o limuzină
Mioara Roman, înmormântare cu fast: procesiune cu 4 preoți și o limuzină. Fiica ei a decis să i se facă și o procedură de reconstrucție a chipului
Înmormântare cu fast pentru Mioara Roman, fosta soție a lui Petre Roman. Fiica acesteia, Oana, a dat detalii despre cum va decurge înmormântarea mamei ei. Ceremonia religioasă va include multe flori albe, pachete pentru persoanele nevoiașe, iar trupul neînsuflețit al Mioarei Roman va fi condus pe ultimul drum cu o limuzină de lux. Oana Roman ar fi decis ca mamei ei să i se facă și o procedură de reconstrucție a chipului. 
Eliza și Adriana Iliescu
Eliza Iliescu a împlinit 19 ani. Cine sunt părinții biologici ai fetiței născute de "cea mai bătrână mamă din lume"
Eliza Iliescu a împlinit 19 ani! Adriana Iliescu, fostă profesoară, a născut-o pe Eliza Maria Bogdana la 16 ianuarie 2005, la Maternitatea Giulești, din București, prin fertilizare in vitro. Evenimentul a fost unul de Cartea Recordurilor și Adriana Iliescu a devenit „cea mai bătrână mamă din lume” pentru că a născut-o pe Eliza când avea aproape 67 de ani.
Andre Bîrlădeanu
Andre Bîrlădeanu, fotomodelul violator, reacție halucinantă după acuzațiile de agresiune. Abuzurile aveau loc la doi pași de Poliția Capitalei
Apar detalii noi în cazul controversatului fotomodel care și-a violat iubita în apartamentul său, aflat la doi pași de Poliția Capitalei. Din închisoare, bărbatul a venit cu prima reacție și este una halucinantă. El încearcă să justifice violul și spune că i-a permis victimei accesul la o viață de lux. Fotomodelul este certat cu legea de ani buni. Alte patru femei i-ar fi căzut pradă de-a lungul timpului, inclusiv fosta lui soție. Agresiunile au avut loc atât la noi în țară, cât și peste ocean.